Demba Ba'dan ırkçılık yapan hakeme ders gibi sözler! Herkes bu tepkiyi konuşuyor - Son Dakika
Spor

Demba Ba'dan ırkçılık yapan hakeme ders gibi sözler! Herkes bu tepkiyi konuşuyor

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Medipol Başakşehir, yardımcı antrenör Pierre Webo'ya ırkçılık yapıldığı gerekçesiyle sahadan çıktı. Bu esnada Demba Ba'nın hakeme "Kimseye "Bu beyaz adam' demezsin. 'Bu adam' dersin. Niye 'Bu adam' diyecekken, 'Bu siyah adam' diyorsun" sözleri duyuldu.

08.12.2020 23:54  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temsilcimiz Başakşehir'in deplasmanda PSG ile karşı karşıya geldiği mücadelede yaşanan ırkçılık skandalı sırasında Demba Ba'nın sözleri de dikkatleri çekti.

DEMBA BA'DAN DERS GİBİ SÖZLER

Pierre Webo'nun yedek kulübesinde kırmızı kart görmesinin ardından Demba Ba Coltrenu'ya, "Kimseye "Bu beyaz adam' demezsin. 'Bu adam' dersin. Niye 'Bu adam' diyecekken, 'Bu siyah adam' diyorsun" sözleri duyuldu.

Teknik direktör Okan Buruk da 4. hakeme, "Sen ırkçı mısın?" sözüyle tepki gösterdi.

NE OLDU?

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan Paris Saint-Germain-Başakşehir karşılaşmasının 4. hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun temsilcimizin yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı ifade kullanması nedeniyle iki takım da sahadan çekildi ve soyunma odasının yolunu tuttu.

Demba Ba\'dan ırkçılık yapan hakeme ders gibi sözler! Herkes bu tepkiyi konuşuyor

Son Dakika Spor Demba Ba'dan ırkçılık yapan hakeme ders gibi sözler! Herkes bu tepkiyi konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • suat doÄ?an: zenci dememiş siyah adam demiş. kendileri beyazlar için beyaz adam diyor...ırk.ılık yok be! zenci eyvallah tamam da siyah adam demesi normal ne diyecekti beyazın tersi diyemi oradakilerden ayırt etmek için yoksa mahmut abimi 11 99 Yanıtla Arda: adamın adı var gerizekalı .. Webo ... sahada 3-5 Webo mu varda siyah beyaz diye renk vererek ayırıyorsun.. çamaşırmı ayırıyosun !!!!! 20 2 flizof: adamın bir ismi var. ismi ile hitap edecek. 16 3 Misafir: Birader seni de o zaman beyinsiz adam diye çağırsınlar. 17 1 Atalay A.: Defol lan dallama,o zaman bende sana adam degilsin diyorum angut. 2 1 Özcan can: Suat Bey Siz ne anlatıyorsunuz ALLAH aşkına. siyah adam demesi mi normal... Gerçekten hangi mantıkla ilerlediğinizi merak ediyorum ve soruyorum : Bu yaşa kadar nasıl yaşadınız ? 0 1 suat: black : siyah negro : zenci hakem negro demiş 0 0 Maldonado: Belli ki IQ ayakkabı numarandan daha az.sen bu zekanla yorum yapma ,sadece manzara seyret... 0 0
  • VAKA: keşke emre bol ve ahmet çakar denen zavallılara da bi el atsalar.. gereğinden fazla gereksiz konuşuyorlar.. 4 1 Yanıtla
  • Hazal göçmen: Velhasıl hakem gerçekten kötü niyetli değildi, neden o zaman bunca dakikda dönüp webo ya beni yanlış anladın öyle demek istemedim diyip savunmadı, anında tatlıya bağlanırdı, suçsuz olsa zaten drekt konuşur çözülürdü. ama o sessiz kalmayı tercih etti suçlu psikolojisi 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement