Demet Akalın, Berna Laçin'in pedofili içeren kitap hakkında açıklamasına ateş püskürdü - Son Dakika
Güncel

Demet Akalın, Berna Laçin'in pedofili içeren kitap hakkında açıklamasına ateş püskürdü

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Berna Laçin'in Ayşe Kulin'in pedofili sözler içeren kitabını gülerek eleştirmesine ateş püskürdü.

30.05.2019 08:04  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zümrüt Apartmanı kitabında yer alan pedofili dolu satırlardan sonra Elif Şafak'ın Mahrem kitabı da gündeme geldi. Daha önce Mahrem'in favori kitabı olduğunu söyleyen Berna Laçin eleştirilerin hedefi olunca yaptığı açıklamayla iyice tepki topladı. Laçin'e bir tepki de Demet Akalın'dan geldi.

MAHREM KİTAPLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Berna Laçin, dün Twitter hesabından kitap hakkında şunları söyledi: "Pusuda kısılmış bekleyip de dur şimdi bir açığını bulalım da saldıralım kafası işlemez! Tutturamazsınız! Neymiş, daha önce ödüllü bir romanı beğendiğimi söylemişim de orada da çocuğa taciz-tecavüz varmış! Ha buradan tutturacaksınız öyle mi? Yine de #herşeyçokgüzelolacak. Çocuk istismarını bir film ya da kitapta anlatmak pedofili değildir, buna özendirmek, bunu normal olarak yansıtmak pedofilidir. O zaman hiç tecavüzü filan konu alan film olmasın! Ama cehaletin de bir sınırı olsun ya bunları mı konuşacağız oturup Twitter'da..." dedi.

Demet Akalın, Berna Laçin'in pedofili içeren kitap hakkında açıklamasına ateş püskürdü

"YEDİNİZ KAFAYI"

Gazeteci ve yazar Turgay Demir, Laçin'e şöyle yanıt verdi : "Yani bir anne, bebeğini bacaklarında sallarken, Ayşe Kulin'in yazdığı gibi tahrik olabilir! Öyle m!? Bu mudur!? Lütfen bir doktora görünün." Tepkilerin odağı olan Berna Laçin ise "Yediniz kafayı? Bahsettiğiniz kitabı okumadım ben yorum yapamam. Gerçi siz de okumamışsınız sanırım ama?" yanıtını verdi. Turgay Demir kitaptaki müstehcen sayfaların fotoğrafını paylaşıp ardından "Birileri kafayı mı yemiş yoksa birileri ruhunu şeytana mı satmış hep birlikte karar verelim." yanıtını verdi.

Demet Akalın, Berna Laçin'in pedofili içeren kitap hakkında açıklamasına ateş püskürdü

DEMET AKALIN ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜ

İkilinin arasında yaşanan tartışmaya bir çocuk annesi olan şarkıcı Demet Akalın da dahil oldu. Akalın, "Spermleri ağzından boşalttığı yerleri anlat belki güler ona da! Evladı olan insan nasıl bize cehaletten bahsediyor gerçekten şaşırtıcı." yorumunu yaptı.

Demet Akalın, Berna Laçin'in pedofili içeren kitap hakkında açıklamasına ateş püskürdü
Demet Akalın, Berna Laçin\'in pedofili içeren kitap hakkında açıklamasına ateş püskürdü

Son Dakika Güncel Demet Akalın, Berna Laçin'in pedofili içeren kitap hakkında açıklamasına ateş püskürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • Şehabettin: Demet lafı cuk diye oturtmuş. 12 0 Yanıtla
  • Ahmet: Bütün gün dizilerde adam kesiliyor birimi çıkıp neden kafa kesiliyor demiyor anlatım ile olunmuyor görsel izlenim ile olunmuyor sanat işler izlenir okunur asıl sorun bu değil bunu yapan hastaları tespit ermek gerekli .yani demet saçmalamış gündem yaratıyor sadece bir anlamı yok 3 9 Yanıtla
  • Vatandaş: Okumadığın bi kitabı neden savunuyosun o zaman ..he okuyupta savunuyosan seninde sırf sanatçı olduğun için ağzına geleni söleme hakkını vermez sana..çoluk çocuk sahibi olan bi insan böle bir kitabı nasıl savunur buda ayrı bir durum..kitabın ilgili bölümlerini şimdi internetten buldum para vermeyin desteklemiş olursunuz..iğrenç ötesi .bir anne ve bebeği bu kadar iğrenç bit ikileme düşürmekmi sanat sanatçılık yazarlık..sonsan şimdi herkez bağnaz cahil kültürsüz bunlar ak sütten çıkmış ..ne anlarız biz sanattan ama onlar anlar yün patikten patiksiz ne olacağından..derhal gereken yapilsin özellikle çocuk la ilgili hiç bi şeye tahammül gösterilmesin..kanun ve onlarin yikilmaz neferleri gereken cezayi verecektir.. 11 0 Yanıtla 1453: "her şey çok güzel olacak" diyen birinin neyi savunduğunun bir önemi varmı cidden, duyar kasmak okumadığı bir kitabı savunmaktan daha önemli bir misyonmuş gibi davrananların dünyasına hoş geldiniz.. 10 1
  • belhanda: demet ağzı bozuk bir sanatçı....dikkate değmez yani.. 2 9 Yanıtla
  • RİZELİ: Evett Halk Tv Sözcü ve cumhuriyetten açıklama bekliyoruz.Bunlarla mı herşey daha güzel olacak? 8 2 Yanıtla
  • frseg: maydonoz demet iş başında her şeye şey görmüş gibi atlıyor pisliğinizde boğulun 4 5 Yanıtla
  • Quaresma: Körü körüne bağlı tam bir koyun, laçin cinsi hem de, ender bulunur, afedersiniz bundan bunun gibi kafalar ne istese alırlar en kibaryla söylemek gerekirse böyle.. 7 1 Yanıtla
  • EKREM İMAMOĞLU: HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK 2 6 Yanıtla taaa : bernaylamı 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de akrep yiyen kişi otobüste fenalaşarak hayatını kaybetti
    12:09 Kayseri'de akrep yiyen kişi otobüste fenalaşarak hayatını kaybetti

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yaşayan Bilal Yiğit, girdiği bunalım sonucu 2 adet akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaştı. Samsun'da hastaneye kaldırılan Yiğit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Çin'de İşsizlik Oranı Düşüş Gösterdi
    12:09 Çin'de İşsizlik Oranı Düşüş Gösterdi

    Çin'de ankete dayalı kentsel işsizlik oranı 2024 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre 0,3 puanlık düşüşle ortalama yüzde 5,2 seviyesinde gerçekleşti. Mart ayında ise işsizlik oranı yüzde 5,2 olarak kaydedildi. Kırsal kesimdeki göçmen işçi sayısı ise yüzde 2,2 artarak 185,88 milyona ulaştı. Ayrıca, Çin'in gayrisafi yurtiçi hasılası da yüzde 5,3 artış gösterdi.

  • Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı
    12:08 Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen 'Büyükler Bahar Kupası Türkiye Serisi-3' tenis şampiyonası, Türkiye'nin çeşitli illerinden 55 sporcunun katılımıyla başladı. Bandırma Tenis Kulübü ve Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen şampiyona, 19 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek. Turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan 55 sporcu, Bandırma'da kıyasıya bir mücadele verecek. Bandırma'yı temsil eden 8 oyuncu, şehrin ismini duyurmak için aylar öncesinden hazırlıklarına başladı.

  • Salihli'de Yunus ekipleri ayakkabı hırsızını yakaladı
    12:08 Salihli'de Yunus ekipleri ayakkabı hırsızını yakaladı

    Manisa'nın Salihli ilçesinde devriye gezen yunus ekipleri, şüphelendikleri bir kişiyi durdurup arama yaptı. Yapılan aramada şüphelinin çaldığı ayakkabılar bulundu. Ayakkabılar sahibine teslim edilirken, şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • AK Partili belediye başkanı için de alkış istendi
    12:04 AK Partili belediye başkanı için de alkış istendi

    Bursa İl Seçim Müdürü Mehmet US, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey için alkış istemesinin ardından aynı isteği AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık için de yapmıştır.


Advertisement