Demet Akalın'dan Kızı Hira'ya Aleyna Tilki Sürprizi - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın'dan Kızı Hira'ya Aleyna Tilki Sürprizi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 5 yaşına giren Hira için dillere destan bir doğum günü partisi düzenledi. Akalın, bu partiye Aleyna Tilki'yi davet edince ortalık karıştı.

05.02.2019 09:54  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okan Kurt'la yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Hira'nın üzerine titreyen ve her fırsatta ona olan sevgisini gösteren Demet Akalın, geride bıraktığımız gün 5 yaşına basan kızı Hira için bir doğum günü partisi düzenledi.

ALEYNA TİLKİ SÜRPRİZ YAPTI

Akalın'ın düzenlediği doğum günü partisine pek çok ünlü isim çocuklarıyla katılırken günün sürprizi şarkıcı Aleyna Tilki oldu. Bir anda Tilki'yi karşılarında gören çocuklar hayranlıklarını gizleyemedi. Partiye katılan çocukları eğlendiren Aleyna Tilki'ye Akalın övgü yağdırdı.

Demet Akalın'dan Kızı Hira'ya Aleyna Tilki Sürprizi

"DELİKANLI ALEYNA"

Akalın, Hira'nın doğum gününe katılan Aleyna Tilki'ye sosyal medya hesabından teşekkür etti. Akalın Tilki için, "Gönlü güzel kız sen çocukları deli mutlu ettin, inşallah dünya değil galaksi starı olursun baby… Kalbinden ne geçiyorsa kat ve kat fazlasını versin Rabbim. Seni çok seviyoruz delikanlı Aleyna"

Demet Akalın'dan Kızı Hira'ya Aleyna Tilki Sürprizi

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Akalın'ın kızı Hira için düzenlediği doğum günü partisine eski manken Ebru Destan, modacı Gülşah Saraçoğlu ve Selin Ciğerci gibi ünlü isimler de katıldı.

Demet Akalın\'dan Kızı Hira\'ya Aleyna Tilki Sürprizi

Son Dakika Magazin Demet Akalın'dan Kızı Hira'ya Aleyna Tilki Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • bilge: demet paran var ama varoşluğunu ve kalitesizliğini kapatamıyor bile paran artık yaşlandın o komik dansçılarınıda al biraz ortada gözükme sıktın artık 14 0 Yanıtla
  • ela: aleyna mı delikanlı 4 9 Yanıtla
  • DEMETTT: HADİ SENDENDE İNTİZAR KIVAMINDA BİR PERFORMANS BEKLİYORUZ ALEYNAYI YALA DİLİNLE MEST ET ONU 2 8 Yanıtla
  • ank: arkadaşın birisi yorumunda antalyada bedava bez torbasındaki izdihama dikkat çekmiş bende genç bir kızın işkence görüntülerine içim sızladı antalya da ikinci keredir genç kızlar işkence ediliyor cezaları ne olacak merak ediyorum lütfen sessiz kalmayın yarın herkesin başına gelebilir 9 0 Yanıtla
  • feride: aleyna su kadından uzak dur.. yarın birgün bununla kavgalı olursan beni anlarsın.herkesi kendin gibi iyi niyetli sanma 7 1 Yanıtla
  • Cenk: Benim doğum günümede gelir mi acaba 5 2 Yanıtla
    Menejer: Paraları görelim :) 2 0
  • Hatice kalınyer: Mutlu olmak istiyorum 0 5 Yanıtla
  • Seyfo: Habere bak tek derdim 4 0 Yanıtla
  • CİNCONLU: Habere bak bugünde şükür karnımızı doyurup bizi mutlu ettiniz böyle haber ile 1 0 Yanıtla

Advertisement