Demet Domates Güzeli Seçildi - Son Dakika
Magazin

Demet Domates Güzeli Seçildi

Demet Domates Güzeli Seçildi

Demet Akalın, yaklaşık 20 bin kişiyi coşturdu.

27.04.2013 23:45  Güncelleme: 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında sahneye çıkan Demet Akalın, yaklaşık 20 bin kişiyi coşturdu. Akalın'a gecede 'Kumluca Domates Güzeli' seçildi.

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Tarım ve Seracılık Festivali'nin Karatepe Stadı'ndaki akşam programında ünlü pop sanatçısı Demet Akalın, sahne aldı. Akalın, halka açık olan konserde yaklaşık 20 bin kişiyi coşturdu.

Sevenlerinin alkışları eşliğinde sahneye çıkan Demet Akalın, ilk olarak ' Rota' parçasını seslendirdi. Konserinde 'Türkan' şarkısını da seslendiren Demet Akalın'ın dansçılarının şovları da büyük beğeni topladı. Akalın'ın seslendirdiği her şarkıya göre dansçıları kıyafetlerini değiştirdi. Akalın, sahne önünde dans eden 9 yaşındaki Emine Dönmez isimli minik hayranını yanına alarak karşılıklı dans etti. Küçük hayranına çok iyi dans ettiğini söyleyen Akalın, ailesinden Emine Dönmez'i dans okuluna göndermesini istedi.

'Kudurmaya hazır mıyız' diyerek hayranlarına seslenen Akalın, gelen köfte kokuları karşısında, "Giderken bir yolluk alayım. 20- 25 kişilik içleri alınmış köfte istiyoruz. Biz ekmeğimize bakıyoruz" dedi.

Demet Akalın, konserinde İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' şarkısına da yer verdi. Akalın'a şarkılarına eşlik eden gençlerden bazıları, arkadaşlarının omuzlarına çıkarak dans etti.

ÖDÜLLÜ KÜPELERİNİ HEDİYE ETTİ

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde özel bir televizyon kanalında düzenlenen video müzik ödüllerinde taktığı ve 'Ödüllü küpelerim' dediği küpelerini türbanlı bir hayranına hediye etti.

Akalın, bir ses yarışmasından elendikten sonra ekibine kattığı yeni vokalisti Ömer Topçu'da 2 parça seslendirdi. Yaklaşık 1 saat 15 dakika sahnede kalan Akalın, ' Ankara'nın Bağları' isimli oyun havasını da seslendirdi.

Demet Akalın, sahnede kendine ikram edilen kokteyl domatesten yedi. Akalın, Kumlucalılar tarafından bu yılın 'Kumluca Domates Güzeli' seçildi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya Akalın'a tacını verirken, ve domateslerden oluşan halka şeklindeki çiçeği, sanatçının boynuna taktı.

DOMATES PASTASI KESTİ

Geçtiğimiz günlerde 41. yaş gününü kutlayan demet Akalın'a bir sürpriz doğum günü kutlaması da Kumluca'da yapıldı. Akalın'ın domates şeklinde yapılan pastayı keserek kez daha yeni yaşını kutladı.

Öte yandan bu gecenin düzenlenmesine katkı veren sponsora

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından

kupa verildi. Ayrıca Başkan Çetinkaya, fesival boyunca kendilerine destek olan Kumluca Kaymakamı'na da porselen fincan takımı hediye etti.

Sahne performansı ile hayranlarını coşturan Demet Akalın, Kumlucalılara unutulmaz bir gece yaşattı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Demet Domates Güzeli Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement