Instagram'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Instagram'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir?

Instagram\'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir?

Demet Şener, geçtiğimiz gün Instagram hesabından #tbt etiketiyle duygusal bir paylaşımda bulundu. Kızı İrem ile birlikte olduğu fotoğrafı ile gündeme gelen Şener hakkındaki bilgiler merak edildi. İşte, Demet Şener hakkındaki her şey...

27.12.2018 10:15  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ocak 2018'de İbrahim Kutluay'dan boşanırken sancılı bir süreç geçiren Demet Şener, sosyal medyada duygusal bir paylaşımda bulundu. İbrahim Kutluay'dan olan kızı İrem'in bebeklik fotoğrafını paylaşan güzel model, fotoğrafın altına "Günaydın 'tbt' İrem'im kucağımda 15 gün olmuş anne olalı... Ne çabuk geçiyor yıllar. Allah tüm çocuklarımıza sağlık, huzur, mutluluk versin." açıklamasını yazdı. Yaşadığı zor günlerin ardından yüzü gülmeye başlayan Şener'in hayatı daha fazla araştırılmaya başlandı. Peki, samimi paylaşımı ile gündemin üst sıralarında yer alan Demet Şener kimdir, kaç yaşındadır?

DEMET ŞENER KİMDİR?

11 Nisan 1977'de Bursa'da dünyaya gelen Demet Şener, Nişantaşı Kız Lisesi'nden mezun oldu. Annesi Naime Şener, babası Fikret Şener olan güzel modelin, Ercüment ve Enis adlarında iki abisi vardır.

Instagram'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir?

1995 MİSS TURKEY GÜZEL SEÇİLDİ

1995 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 1. olan Şener, bir süre modellik yaptı. Modellik yaptığı sıralarda birçok dizi ve film için teklif de alan tescilli güzel, 15 Temmuz 2005 tarihinde Milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlendi.

Instagram'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir?

BEYAZ PERDEYE "KAHPE BİZANS" İLE GİRİŞ YAPTI

Demet Şener'in sinemadaki ilk deneyimi 1999 Gani Müjde yapımı olan ve oyuncuları arasında Cem Davran, Hande Ataizi, Mehmet Ali Erbil ve Nurseli İdiz gibi ünlü isimlerin de olduğu "Kahpe Bizans" filmi ile oldu. Bu filmin ardından yine aynı yıl Mustafa Altıoklar'ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı "Asansör" filminde rol aldı.

Instagram'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir?

CEM YILMAZ'LA AŞK YAŞADI

1999'ların sonu 2000'lerin başında Demet Şener, Cem Yılmaz ile bir aşk yaşadı. Beraber televizyon programlarına çıkan ve röportaj veren çiftin aşkları uzun sürmedi.

Instagram'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir?

ROMEN BİR HAYAT KADININI CANLANDIRDI

2000 yılındaki "Hemşo"'da ise Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen, Özlem Yıldız, Sümer Tilmaç ve Yılmaz Köksal'la beraber kadroda yer aldı ve Tatyana adındaki bir Romen hayat kadınını canlandırdı.

Instagram'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir?

İBRAHİM KUTLUAY'IN İHANETİ SONRASI BOŞANDILAR

"Bir Demet Tiyatro" ve "Reyting Hamd"i gibi yapımlarda da oynayan ünlü manken, çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmekten hoşlandığı için ekranlarda fazla gözükmedi. Kutluay'la olan evliliği Ocak 2018'de sonlandı.

Instagram'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir?

Evliliklerinin bitme sebebi olarak İbrahim Kutluay'ın ihanetleri gösterilirken Demet Şener açıklamasında, "Benim alnım ak, başım dik. 4 senedir neler yaşadığımı herkes biliyor. Boşanma kararını ben aldım. Evliliğimi bitirmemek için çok mücadele verdim. Tüm detayları zamanı geldiğinde öğreneceksiniz. İhanet haberlerini İbrahim Bey, sürekli yalanladı ve gerçekleri ben daha yeni öğrendim. Elimde belgeler var ve onlar yeter. Ben, kocama inanıyordum. Ne zaman ki gerçekleri öğrendim, bu kararı aldım... Her ilişki biter ve yenisi başlar. Başka yere çekenlere selam olsun; ailem dağılıyor reklamı mı düşüneceğim?" .ifadelerinde bulundu. İbrahim Kutluay'dan İrem ve Ömer adlarında iki çoçuğa vardır.

Instagram'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir?

Son Dakika Magazin Instagram'da Duygusal Anlar Yaşatan Demet Şener Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement