Demir Grup Sivasspor maçından notlar - Son Dakika
Spor

Demir Grup Sivasspor maçından notlar

Demir Grup Sivasspor maçından notlar

Süper Lig'in 32'nci haftasında Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ile mücadele ediyor.

12.07.2020 21:01  Güncelleme: 23:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 32'nci haftasında Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ile mücadele ediyor. Ülker Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayan maçta hakem Ali Palabıyık düdük çaldı. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Asım Yusuf Öz üstlendi.

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar,  ligin 31'inci haftasında oynanan Gençlerbirliği maçına göre bir değişiklik yaptı. Karapınar, Jailson'un yerine Ömer Faruk Beyaz'a şans verdi. Tahir Karapınar, Sivasspor maçına şu 11'le çıktı: Altay - Dirar, Ozan, Falette, Hasan Ali, Tolgay, Gustavo, Deniz, Ömer Faruk, Ferdi, Vedat

ÖMER FARUK BEYAZ, SÜPER LİG'DE İLK KEZ 11'DEFenerbahçe'de 16 yaşındaki futbolcu Ömer Faruk Beyaz, Süper Lig'de ilk kez 11'de görev aldı.Fenerbahçe ile ilk profesyonel maçına Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor ile oynanan rövanş karşılaşmasında çıkan Ömer Faruk Beyaz, ligde ise sarı lacivertli formayla ilk kez Demir Grup Sivasspor mücadelesinde 11'de yer aldı. Öte yandan Ömer Faruk Beyaz, 16 yıl 317 gün ile sarı lacivertli forma ile Süper Lig'de ilk 11'de forma giyen en genç oyuncu oldu.RODRIGUES YEDEKSarı lacivertli ekipte Garry Rodrigues, Demir Grup Sivasspor maçına yedek soyundu.Fenerbahçe'nin ligin 29'uncu haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşılaştığı maça ilk 11'de başlayan ve sarı kart görerek cezalı duruma düşen Rodrigues, sonraki hafta oynanan Göztepe mücadelesinde cezası nedeniyle forma giyememişti. Geçtiğimiz haftaki Gençlerbirliği mücadelesinde de yedek soyunan 29 yaşındaki oyuncu, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında da ilk 11'de görevlendirilmedi.FENERBAHÇE'DE 2 EKSİKFenerbahçe, Demir Grup Sivasspor maçına 2 oyuncusundan yoksun çıktı.Sarı lacivertlilerde Mehmet Ekici sakatlığı, Serdar Aziz ise cezası nedeniyle kadroda yer almadı.TOLGA CİĞERCİ KADRODA

Sarı lacivertli ekipte Tolga Ciğerci, 3 maç aradan sonra kadroya dahil edildi. Sakatlığı sebebiyle sarı lacivertli formayı 3 maçta giyemeyen Tolga Ciğerci, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Demir Grup Sivasspor maçından notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement