Demir Grup Sivasspor'un Uçuşuna Yıldırım Rötarı - Son Dakika
Spor

Demir Grup Sivasspor'un Uçuşuna Yıldırım Rötarı

Spor Toto Süper Ligde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor kafilesinin seyahat edeceği uçağa havada yıldırım çarpması nedeni ile uçuş ileri bir saate ertelendi.

14.03.2019 20:29  Güncelleme: 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayan Demir Grup Sivasspor kafilesi, saat 16.30'da gerçekleşecek olan uçuş için Nuri Demirağ Havaalanı'na geçti. Ancak İstanbul'dan gelen TK7375 sefer sayılı Anadolujet uçağına kent yakınlarında inişe geçtiği sırada yıldırım isabet etti.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor'umuzu saat 16.30'da İstanbul'a taşıyacak uçak bir önceki seferde yaşanan teknik sorun nedeniyle rötar yaptı. Kafilemizin 21.00 - 22.00 saatleri arasında İstanbul'a uçması planlanmaktadır. Demir Grup Sivasspor'umuz kulüp tesislerimize döndü ve uçuş saatini bekliyor" ifadelerine yer verildi.

Demir Grup Sivasspor'un Uçuşuna Yıldırım Rötarı
Demir Grup Sivasspor\'un Uçuşuna Yıldırım Rötarı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Demir Grup Sivasspor'un Uçuşuna Yıldırım Rötarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • alex de yeter: fb ha bu hafta galip gelecek ha bu hafta galip gelecek umuduyla bekledik,lig bitti.Sivasi yenemessek..ilk mesajimiz "bekle 2.lig biz geliyoruz" 4 2 Yanıtla
  • andsmero: adamların olduğu şehırdır sivas.kirli ellerin madımak olayı ile bıtıremedıgı yiğido şehridir sivas 1 2 Yanıtla

Advertisement