Demir'i Pişman Eden O Gece! Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika
Güncel

Demir'i Pişman Eden O Gece! Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Demir\'i Pişman Eden O Gece! Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova 31. son bölümü dün akşam yayınlandı. Yayınlanan 31. bölümde Demir, tesis olaylarından sonra iyice kızışıyor ve gözü Züleyha'yı bile görmüyor. Seher Saniye'den kaçış yolu olarak Demir'i görüyor ve Demir ile bir gece geçiriyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31. son bölümde neler oldu?

03.05.2019 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir Zamanlar Çukurova son bölümü dün akşam ATV tarafından yayınlandı. Yayınlanan 31. bölümde; Demir, tesis olayından sonra iyice kızışırken artık gözü Züleyha'yı da görmez hale geliyor. Züleyha kendini çok yalnız hissediyor. Daha sonra Demir, Yılmaz konusunda Züleyha'yı doldurmaya başlıyor. Seher, Saniye yüzünden evde nefes bile alamaz hale geliyor. Çareyi Demir'in kollarında bulan Seher, sabah uyandıklarında kendilerini aynı yatakta buluyorlar. Peki Bir Zamanlar Çukurova 31. Son bölümde başka neler yaşandı? 32. yeni bölüm fragmanı geldi mi? İşte merak edilen tüm detaylar...

Demir'i Pişman Eden O Gece! Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV'nin reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova 32. yeni bölüm fragmanı seyirciler tarafından merakla bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova 32. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlandı. Yayınlandığı zaman sitemizden ulaşabilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 31. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demir, Yılmaz'a sinirlenip Ercüment'i de ortada bırakır. Ercüment, Yılmaz ile tanışır ve beraber fabrika gezmeye gider. Yılmaz, Demir'in teyzesinin oğlu olan Ercüment'e Çukurova'da yaptığı işleri anlatır. Hatta Ercüment yurt dışı pazarı için Yılmaz'a yardımcı olabileceğini söyler. Fadik, Ercüment'ten hoşlanmaya başlar. Onun için süslenen Fadik herkesin dikkatini çeker. Mutfakta eğlence Seher'in gelişi ile biter. Saniye, Seher'i iğneli sözcükleriyle taciz eder. Ama Seher de susmaz. Saniye ise Seher'e sinirlenip ona haddini bildirir. Ayrıca Hünkar, Gülten'i konağa getirir. Züleyha onu görünce çok sinirlenir ve Gülten'i kovar. Ama Hünkar, Gülten'in kalacağını söyler. Gülten de kalmayı istemez ama Hünkar'ın onu dinlemeye niyeti yoktur. Demir de Züleyha'yı tersleyerek, Hünkar'a arka çıkar. Züleyha, Demir'in bu hareketlerine çok kızar. Demir'in öfkesinin sebebi de Cengaver'dir.

Demir'i Pişman Eden O Gece! Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

YILMAZ DEMİR'İN HAYALLERİNİ YIKAR

Cengaver'in tesisin hisselerini Yılmaz'a satması Demir'i kızdırır. Ayrıca Demir, Cengaver'in ve eşinin suçsuz olduğunu anlar. Züleyha ile Yılmaz aşkını anlatanların onlar olmadığı ortaya çıkmış olur. Demir'in en büyük hayali artık Yılmaz'ın elindedir. Hünkar oğluna sakin olmasını ve hayalinden vazgeçmesini söyler. Ama Demir, Yılmaz'ı ailesinin önündeki en önemli engel olarak görür. Bir de akşam yemeğinde Ercüment, Yılmaz'ın kendini Demir'in ortağı olarak tanıttığını duyunca iyice Yılmaz'a karşı dolar.

FEKELİ'DEN YILMAZ'A NASİHAT

Yılmaz yemek masasında Ercüment'ten söz eder. Müjgan, Demir'in adını duyar duymaz bakışları ile tavrını gösterir. Gözleri dolu dolu Yılmaz'ın anlattıklarını dinler. Yılmaz, Müjgan'a "Bir şey olmadı" diyerek onu sakinleştirmeye çalışır. Fekeli, Müjgan'ın Yılmaz'a güvenmesini ister. Üstüne Yılmaz, Müjgan'a uzatmamasını söyleyince Müjgan, Yılmaz'ın Fekeli'nin fenalaştığı gün Demir'in yanına gitmek istediğini anlatır. Fekeli, Yılmaz'a fevriliği ile ilgili nasihatte bulunur.

SEHER İLE DEMİR AYNI YATAKTA

Demir ile Züleyha arasında kavgalar bitmez. Demir Züleyha'ya, Yılmaz'ın aşkının gerçek olmadığını söyler. Kendini yapayalnız hisseden Züleyha oğlundan ayrı kalmanın acısıyla sık sık sorun çıkarır. Demir ise büyük pişmanlık duyacağı bir olay yaşar. Seher ile yakınlaşan Demir, sabah uyandığında karşılaştığı manzara ile şok olur.

Son Dakika Güncel Demir'i Pişman Eden O Gece! Bir Zamanlar Çukurova 32. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement