Demirçalı: "Chp'de Kavgaya Yer Yok" - Son Dakika
Yerel

Demirçalı: "Chp'de Kavgaya Yer Yok"

Demirçalı: "Chp\'de Kavgaya Yer Yok"

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, seçim hazırlıklarının yoğun biçimde devam ettiğini, bu süreçte tüm aday adaylarıyla birlikte iktidar olmak için enerjilerini kullanacaklarını söyledi.

18.01.2015 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, seçim hazırlıklarının yoğun biçimde devam ettiğini, bu süreçte tüm aday adaylarıyla birlikte iktidar olmak için enerjilerini kullanacaklarını söyledi. Demirçalı, "CHP'de kavgaya yer yok." dedi.

Adana Milletvekili Ali Demirçalı, seçim çalışmalarına erken başlayan milletvekili aday adayı eski milletvekili İbrahim Özdiş, partinin Seyhan eski İlçe Başkanı Avukat Mehmet Salıcı, turizmci Nesrin Göçhan'ı seçim bürosunda ziyaret ederek başarılar diledi. Demirçalı, "Partimizin seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini açıkladı. Ancak bu takvim değişebilir. Biz, CHP olarak iktidara gelmek için çok çalışacağız. Seçmenin karşısına projelerimizle çıkacağız. CHP'de kavgaya yer yok" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirçalı: 'Chp'de Kavgaya Yer Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement