Demirci'de Çok Amaçlı Salon Açılışı - Son Dakika
Güncel

Demirci'de Çok Amaçlı Salon Açılışı

Demirci Belediyesince Çanakçı Mahallesi'nde yapılan çok amaçlı salon hizmete açıldı.

02.04.2018 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci Belediyesince Çanakçı Mahallesi'nde yapılan çok amaçlı salon hizmete açıldı.

Çanakçı Mahallesine yapılan 225 metrekare büyüklüğünde yemekhane ve lavaboların yer aldığı çelik çatılı çok amaçlı salon, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Salonun açılış kurdelesini, AK Parti Manisa Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Demirci İlçe Başkanı Mehmet Acar kesti.

Milletvekili Aydemir, yaptığı konuşmada, AK Parti ile Türkiye güzel günler geçirmeye başladığını belirterek, "Güzel günleri birlikte yaşıyoruz. Halkımız sayesinde 2002 yılından itibaren AK Parti iktidarda. Halkımız sayesinde tarihte ilk defa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkımızın oyları ile seçildi. AK Parti, göreve gelir gelmez yerelden genele her yere hizmetlerini ulaştırdı, ulaştırmaya devam ediyor. Çanakçı Mahallesine yapılan çok amaçlı salon halkımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise, Çanakçı mahallesine yapılan çok amaçlı salon gibi 10 mahallede daha çok amaçlı salonlar yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Artık hasat mevsimi her hafta her ay yaptığımız yatırımları birer birer halkımızın hizmetine sunacağız. Yeter mi yetmez, ülkemiz kalkındıkça, istikrar sürdükçe daha çok hizmetler halkımızla buluşacak. Demirci'miz için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz."

Açılış programında Çanakçı Mahalle Muhtarı Halil Sevim, Çanakçı Mahallesine yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Selami Selçuk'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demirci'de Çok Amaçlı Salon Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement