Demirci'de Küçük Fadime'nin İsminin Verildiği Park Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Demirci'de Küçük Fadime'nin İsminin Verildiği Park Törenle Açıldı

Demirci\'de Küçük Fadime\'nin İsminin Verildiği Park Törenle Açıldı

Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı İmrenler mahallesinde 2010 yılında talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Fadime Yalçın’ın adı mahallesinde yapılan parkta verildi.

22.04.2014 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı İmrenler mahallesinde 2010 yılında talihsiz kaza sonucu hayatını kaybeden Fadime Yalçın'ın adı mahallesinde yapılan parkta verildi.

Demirci Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince İmrenler mahallesinde bir süre önce yapılan Fadime Yalçın Çocuk Parkı Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve mahalle halkının da katıldığı törenle açılışı yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, "Kaymakamlığımız tarafından köylerimize çocuk oyun grupları dağıttık. Bu kapsamda köy tüzel kişiliğine ait olan köy merkezlerinde çocuklarımızın oyun oynayabileceği parkların yapımını gerçekleştirdik. Bu kapsamda İmrenler köyümüzde 2010 yılında talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Fadime Yalçın'ın ismini ölümsüzleştirmek istedik. Fadime'nin ailesi ve köy halkı da bu fikrimize son derecede memnun etti. Şimdi İmrenler köyümüze Fadime Yalçın Çocuk Parkını açılışını yapıyoruz." Fadime kızımıza Allah'tan rahmet ailesine de sabırlar diliyorum." Dedi.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ise konuşmasında, Kaymakamımız Yalçın Sezgin'in gayretiyle bu güzel ve anlamlı park modern çağın gereği olarak çocuklarımızın hizmetine sunulmuş oldu. Burası çocuklarımız için bir başlangıç. Çocuklarımız burada oynayacaklar okullarında okuyup sonra ileride iyi bir insan önemli insan olacaklar." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci'de Küçük Fadime'nin İsminin Verildiği Park Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement