Demirci'de Yeni Sgk Açılış Gününü Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Demirci'de Yeni Sgk Açılış Gününü Bekliyor

Demirci\'de Yeni Sgk Açılış Gününü Bekliyor

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Demirci Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Birol Güneş’le birlikte yapımı tamamlanan SGK binasında incelemelerde bulundu.

19.12.2013 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, Demirci Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Birol Güneş'le birlikte yapımı tamamlanan SGK binasında incelemelerde bulundu.

Binanın binada güvenlik kamerası, sığınak, hırsızlığa karşı erken uyarı sistemi, yangın detektörü elektrik kesintilerine karşıda jeneratör bulunduğunu belirten Demirci Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Birol Güneş, çelik kapılarla korunan bilgi işlem odasının da son teknoloji ile donatıldığını, bununla birlikte vatandaşların alacağı hizmet esnasında yürüme engelli vatandaşlarımız için engelli tuvaleti ve asansör bulunmaktadır." dedi.

YENİ ADLİYE BİNASI ŞART

Binada inceleme yapan Kaymakam Yalçın Sezgin, "Binada gerek çalışanlar gerekse hizmetten yararlananlar açısından her türlü donatı yapılmıştır. Şuan Demirci'de en modern hizmet binası olarak burasını görüyoruz. Diğer Kamu binalarına baktığımızda hem fiziki yetersizlik hem de mimari ve estetikten yoksunluk hemen gözümüze çarpıyor. Bunların da zamanla yenilenmesi kaçınılmazdır. Bu anlamda Hükümet Konağı önemli bir eksikliği giderecektir. Ama üzerinde durmamız gereken en önemli ihtiyaç Adliye Sarayı. Şimdi şu gezdiğimiz Sosyal Güvenlik Kurumu binasında 7 personel çalışacak. Üç katta hizmet veriyor. Yemekhanesinden toplantı salonlarına her şey var. Oysa Adliye olarak kullanılan mevcut yer gerçekten hem fiziki olarak yetersiz, hem de sağlıksız bir bina. Bu konuda süratle yer bulunmalı ve gerekli teklifler yapılmalıdır. Biz geçmişte bir çalışma yaptık ama bu çalışma çok ilerletilemedi." dedi.

Demirci'ye yakışan bu yeni binanın herkese hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam Sezgin, "Emeği geçen herkese teşekkür ederim." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci'de Yeni Sgk Açılış Gününü Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement