Demirciler ve Hükümet Caddesi'nde Altyapı Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Demirciler ve Hükümet Caddesi'nde Altyapı Çalışmaları Başladı

Demirciler ve Hükümet Caddesi\'nde Altyapı Çalışmaları Başladı

'Hükümet ve Demirciler Caddesi Yol Tretuvar ve Meydan Düzenlemesi' projesi kapsamında 750 metrelik yağmursuyu hattı döşeme çalışmasına başladı.

12.07.2018 13:53  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Ahmetli'deki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiğinde söz verdiği 'Hükümet ve Demirciler Caddesi Yol Tretuvar ve Meydan Düzenlemesi' projesi kapsamında 750 metrelik yağmursuyu hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde uzun yıllar kullanılacak altyapı çalışmalarına imza atıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, Ahmetli ilçesi ziyaretinde esnaf ve vatandaşlara müjdesi olan prestij cadde projesinde altyapı çalışmaları başladı. Hükümet ve Demirciler Caddesi'nde uygulanacak proje kapsamında ilk olarak 750 metrelik yağmursuyu hattı çalışmaları başladı.

YENİ BİR YAŞAM ALANI YARATILACAK

Altyapı projesinin tamamlanması ile birlikte, toplamda bin 400 metre uzunluğundaki caddeler tek şerit olarak tasarlanacak. Yaya sirkülasyonunun devamlılığı için kaldırım düzenlemesi, engelli kılavuz çizgileri ve rampaları ile otopark cepleri de yapılacak. Bitkisel alanlar ve ışıklandırma unsurlarının hat boyunca yer alacağı proje tamamlandığında Ahmetlili vatandaşların yürüyüş yapmaktan keyif alacağı, sosyal zamanlarını geçirebileceği, görsel anlamda ilçeye görsel şölen sunacak yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demirciler ve Hükümet Caddesi'nde Altyapı Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement