Demirkol Başarı Hikayesini Öğrencilere Anlattı - Son Dakika
Yerel

Demirkol Başarı Hikayesini Öğrencilere Anlattı

Demirkol Başarı Hikayesini Öğrencilere Anlattı

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrencilerle bir araya geldi.

24.03.2016 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere başarı hikayesini anlatan Demirkol, yapılacak testle başarılı olan öğrencileri de Çanakkale'ye götüreceklerini söyledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Akçakale Şehit Astsubay Halil Kanat Anadolu Lisesi'nin Kariyer Günleri'ne katıldı. Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan'ın da yer aldığı toplantıda, Demirkol öğrencilere başarı hikayesini anlattı. Öğrencilere aldığı eğitimler ve çalışma hayatıyla ilgili bilgiler aktaran Başkan Demirkol, başarı sırrının çok çalışmak ve büyüklerinin nasihatlerini dinlemek olduğunu söyledi.

ÖĞRENCİLERE ÇANAKKALE MÜJDESİ

Demirkol, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladıktan sonra onlara yanlarında getirdikleri ve basımı Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan İbrahim Artuç'un yazdığı "1915 Çanakkale Savaşı" isimli kitaptan hediye etti. Öğrencilerden dağıtılan kitabı okumaları ve okumayan arkadaşlarıyla da paylaşmalarını isteyen Başkan Demirkol, öğrencilere bir de müjde verdi. Dağıtılan kitaptan hazırlanacak sorularla bir yarışma yapılacağını ifade eden Başkan Demirkol, bu yarışmada başarılı olan 10 öğrenciyi de Çanakkale'ye götüreceklerini söyledi.

Toplantıya katılan okulun Tarih Öğretmeni İzzettin Aslan ile Edebiyat Öğretmeni Mustafa Yılmaztekin, öğrencilerin teklifini kırmayarak ilçelerine geldiği için Demirkol'a teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirkol Başarı Hikayesini Öğrencilere Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement