Demirören Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor (2) - Son Dakika
Güncel

Demirören Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor (2)

Egemen Bağış,"Türk gençlerinin ondan öğreneceği çok şey var. Çalışma ruhunu, azmini ve bu ülkeye bir şeyler kazandırmak için ortaya koyduğu kararlılığın hepimize bir örnek olması gerektiğine inanıyorum"Nihat Özdemir,"Gerçekten iş dünyasından bir duayenimizi, bir abimizi, her zaman pozitif...

08.06.2018 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Egemen Bağış,

"Türk gençlerinin ondan öğreneceği çok şey var. Çalışma ruhunu, azmini ve bu ülkeye bir şeyler kazandırmak için ortaya koyduğu kararlılığın hepimize bir örnek olması gerektiğine inanıyorum"

Nihat Özdemir,

"Gerçekten iş dünyasından bir duayenimizi, bir abimizi, her zaman pozitif davranan iyi gören abimizdi. Yeri doldurulmaz bir insandı"

Haber-Kamera:  Özgür Deniz KAYA-İdris TİFTİKCİ-Can EROK/ İSTANBUL

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatı nedeniyle Demirören ailesi, Kanlıca'daki evlerinde taziyeleri kabul ediyor. İş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin taziye ziyareti sürüyor. Egemen Bağış, Orhan Gencebay ve Nihat Özdemir de ziyaretçiler arasında yer aldı ve taziye mesajlarını iletti.

Eski bakanlardan Egemen Bağış, "Cumhuriyet'in yetiştirdiği en önemli iş adamlarımızdan, yatırımcılarımızdan, girişimcilerimizden birisiydi Erdoğan Bey. Benim çok yakından tanıdığım, sohbetinden çok büyük haz aldığım, danıştığım, aktif bakanlık görevindeyken çok da yardımını gördüğüm bir abimdi. Nur içinde yatsın. Mekanı cennet olsun. Son günlerine kadar azimle çalıştı. Sonradan girdiği medya sektörünün en büyüğü olma noktasında bir azim ortaya koydu. Türk gençlerinin ondan öğreneceği çok şey var. Çalışma ruhunu, azmini ve bu ülkeye bir şeyler kazandırmak için ortaya koyduğu kararlılığın hepimize bir örnek olması gerektiğine inanıyorum. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin" dedi.

GENCEBAY: BU DÜNYADAKİ GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTI

Orhan Gencebay ise "Erdoğan abimiz harika bir insandı. Çok eski bir dostluğumuz vardı. Son zamanlarda göremediğim için çok üzülüyordum. Kısmeti buymuş tabi ki. Bu dünyadaki görevini en iyi şekilde yaptı ve göçtü" ifadelerini kullandı.

NİHAT ÖZDEMİR: YERİ DOLDURULMAZ BİR İNSANDI

İş adamı Nihat Özdemir de, "Çok değerli bir abimizi kaybettik. İş dünyasının, spor dünyasının, hayır dünyasının çok önemli bir insanını kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Sayın Yıldırım Demirören, Meltem Hanım, Tayfun'a ve damatları Kıvanç Bey'e de başsağlığı diliyorum. Tüm aileye baş sağlığı diliyorum. Allah başka acı göstermesin. Mekanı cennet olsun. Gerçekten iş dünyasından bir duayenimizi, bir abimizi, her zaman pozitif davranan iyi gören abimizdi. Yeri doldurulmaz bir insandı" diye konuştu.

Görüntü Dökümü :

--------------------

-Orhan Gencebay'ın açıklaması

-Egemen Bağış'ın açıklaması

-Nihat Özdemir'in açıklaması

-Taziye ziyaretine gelenlerden detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demirören Ailesi Taziyeleri Kabul Ediyor (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement