Demirspor 2. Başkanı Akbaş'tan Önemli Açıklamalar - Son Dakika
Spor

Demirspor 2. Başkanı Akbaş'tan Önemli Açıklamalar

Demirspor 2. Başkanı Akbaş\'tan Önemli Açıklamalar

TFF 1.lig takımlarından Adana Demirspor'un 2.kulüpte para sıkıntısının olmadığını, 2 yarı yapacakları takviyelerle şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi.

24.11.2012 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. lig takımlarından Adana Demirspor'un 2. Başkanı Ali Uğur Akbaş,

kulüpte para sıkıntısının olmadığını, 2 yarı yapacakları takviyelerle şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi.

Adana Demirspor 2.Başkanı Ali Uğur Akbaş, Lokum Fm'de yayınlanan 'Sportmence' programına konuk oldu, soruları cevaplandırdı.

Futbolcuların ödemelerinin yapılmadığı ile ilgili soruya cevap veren Ali Uğur Akbaş, 'Hiçbir oyuncunun ödemesinde sorun yaşamadıklarını, futbolcuların alacaklarının yarısının ödendiğini, primlerin ödendiğini, hatta geçen sezondan kalan futbolcu borçlarını da yavaş yavaş kapattıklarını kaydederek "Adana Demirspor kulübünde şu anda para sıkıntısı yok"dedi.

'DEVRE ARASI TAKVİYELERLE ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ'

Çok önemli bir takım oluşturduklarını söyleyen Adana Demirspor 2.Başkanı Ali Uğur Akbaş, "Bu takımı her türlü şartta ligde bırakırız, ama bizim hedefimiz Adana Demirspor'un yıllardır süren şampiyonluk özlemine son vermek. Bunun için de devre arasında birkaç takviye yaparak, sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız" diye konuştu.

'BİZİ BİRAZ RAHAT BIRAKSINLAR'

Öte yandan yaklaşık 9 aydır hacizde olan ve el konulan 01 DS 608 plakalı kulüp otobüsüne hacizlerden temizleyerek tekrar kulübe kazandırdıklarını söyleyen Ali Uğur Akbaş, 'Otobüs geldikten sonra, ilk kez Gaziantep deplasmanına gönderdik ve bugün aldığımız bir haber bizi çok üzdü. Adana Demirspor'a başkan adayı olan Selahattin Aydoğdu'nun futbolcu kardeşi İlhan Aydoğdu kulüp otobüsünü yeniden icraya verdi ve yakalama emri çıkarttı, şimdi futbolcu arkadaşlarımız tedirgin bir şekilde yola çıktılar. İlhan neden bu kadar acele ediyor bilmiyorum, yangından mal kaçırır gibi davranmak Adana Demirspor'un bir evladı olan futbolcuya yakışmıyor, ben tek sebebin garez olduğunu ve bilerek yapıldığını düşünüyorum, bizi biraz rahat bıraksınlar' ifadelerini kullandı.

'HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI'

Ali Uğur Akbaş,

sözlerinin sonunda "Bu takımın şampiyon olmaması için hiçbir neden yok, sadece Sanayi odasından, Ticaret odasından, sivil toplum kuruluşlarından ve bürokratlarımızdan da destek

gerekiyor. Şampiyonluğa giden yolda herkes elini taşın altına koymalı, ve bunu Adana olarak başarmalıyız" çağrısında bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Demirspor 2. Başkanı Akbaş'tan Önemli Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement