Demirtaş'tan Erken Seçim Mesajı: Haziran Bu Yaz Daha Güzel Olacak, İnanın Yapalım! - Son Dakika
Güncel

Demirtaş'tan Erken Seçim Mesajı: Haziran Bu Yaz Daha Güzel Olacak, İnanın Yapalım!

Selahattin Demirtaş, erken seçimle ilgili Twitter hesabından paylaşılan mesajında "Haziran daha güzel olacak bu yaz. İnanın olacak. Hadi yapalım!" dedi.

19.04.2018 21:38  Güncelleme: 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tutuklu bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, erken seçimle ilgili Twitter hesabından paylaşılan mesajında "Haziran daha güzel olacak bu yaz. İnanın olacak. Hadi yapalım!" dedi.

"GELİN EL ELE VERELİM, KUTUPLAŞMAYI ORTADAN KALDIRALIM"

İşte Demirtaş'ın Twitter hesabından paylaşılan mesajları:

Sokakta, okulda, otobüste tanımadığınız insanların yüzüne bakın. Sizden olmadığını düşünüyorsanız nefret mi ediyorsunuz? Ya da korkuyor musunuz onlardan? Bu işte bir tuhaflık yok mu?

Gelin el ele verelim, bu korkunç kutuplaşmayı ortadan kaldıralım. Önümüzdeki seçimleri demokrasinin ve kardeşliğin düğününe dönüştürelim. İnanın yapabiliriz; inanın ve yapalım.

"CESARETİMİZ DE, SAMİMİYETİMİZ DE VAR"

Güçlü Türkiye, güçlü demokrasi ile olur. Bütün sorunlarımızı ülkenin birliği içinde, adaletle çözebilecek ferasetimiz de cesaretimiz de samimiyetimiz de var. İnanın yapabiliriz; inanın ve yapalım.

"BİRLİKTE ÜRETİP FUKARALIĞIMIZA SON VEREBİLİRİZ"

Yoksulluğa, işsizliğe, açlığa mecbur değiliz. Dünyanın en büyük hazinesinin üzerinde yaşıyoruz. Hep birlikte üretip adilce paylaşarak fukaralığımıza son verebiliriz. İnanın yapabiliriz; inanın ve yapalım.

"HAZİRAN DAHA GÜZEL OLACAK"

Karamsarlığa, korkuya, yılgınlığa yer açmayın yüreğinizde. Hep beraber daha çok çalışıp umudu gerçeğe dönüştüreceğiz. Haziran daha güzel olacak bu yaz. İnanın olacak. Hadi yapalım!

Demirtaş\'tan Erken Seçim Mesajı: Haziran Bu Yaz Daha Güzel Olacak, İnanın Yapalım!

Son Dakika Güncel Demirtaş'tan Erken Seçim Mesajı: Haziran Bu Yaz Daha Güzel Olacak, İnanın Yapalım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement