Demokratik Kitle Örgütlerinden Başkan Kurt'a Yoğun Destek - Son Dakika
Güncel

Demokratik Kitle Örgütlerinden Başkan Kurt'a Yoğun Destek

Demokratik Kitle Örgütlerinden Başkan Kurt\'a Yoğun Destek

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

27.04.2019 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de bulunan çok sayıda demokratik kitle örgütü ile bir araya gelen Başkan Kurt, kitle örgütlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Eskişehir Kırım Derneği, Mihalıççıklılar Derneği, Üçsaraylılar Derneği, Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği, Alanyurtlular Derneği, Hacıbektaş Veli Derneği ve Tepebaşı Atıcılık Kulübü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti. Farklı zamanlarda Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyaretlere, kitle örgütlerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Kurt'u yeniden Odunpazarı Belediye Başkanı seçildiği için tebrik eden başkanlar, yeni dönemde Başkan Kurt'a başarılar diledi.

Kitle örgütleri başkanlarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Kurt, demokratik kitle örgütlerinin demokrasi için hayati önem taşıdığını söyledi. Hemşeri derneklerinin ise kültürün yeni nesillere aktarımında çok önemli bir yeri olduğunu dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak demokratik kitle örgütlerine her zaman destek verdiklerini ifade etti. Başkan Kurt, bu desteğin yeni dönemde de devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demokratik Kitle Örgütlerinden Başkan Kurt'a Yoğun Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement