Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Yakıt Tankerinde Yangın: 50 Ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Yakıt Tankerinde Yangın: 50 Ölü

Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde yakıt tankeri ve bir aracın çarpışması sonucu çıkan yangında en az 50 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

06.10.2018 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde yakıt tankeri ve bir aracın çarpışması sonucu çıkan yangında en az 50 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin başkenti Kinşasa'nın batısındaki Aşağı Kongo Bölgesi Mbuba köyünde yakıt tankerinin bir araçla çarpışması sonucu çıkan yangında en az 50 kişinin hayatını kaybettiği, 100 kişinin ciddi yanıklar sonucu yaralandığı aktarıldı. - KİNŞASA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde Yakıt Tankerinde Yangın: 50 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama
    21:06 Kuşadası'nda İşletme Önünde Silahlı Kavga: 2 Tutuklama

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir işletme önünde meydana gelen silahlı kavga olayına karışan ve adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden ikisi tutuklandı. Olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte toplam 2 adet ruhsatlı av tüfeğine el konuldu.

  • Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
    21:03 Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada, mitsubishi marka pikap aracın takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kahramanmaraş'ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil söndürüldü
    20:55 Kahramanmaraş'ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil söndürüldü

    Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan bir otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement