Demre CHP İlçe Yönetimi Görevden Alındı - Son Dakika
Güncel

Demre CHP İlçe Yönetimi Görevden Alındı

Demre CHP İlçe Yönetimi Görevden Alındı

Antalya'nın Demre ilçesinde CHP İlçe Yönetimi gece yarısı gelen bir faksla görevden alındı.

24.01.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesinde CHP İlçe Yönetimi gece yarısı gelen bir faksla görevden alındı.

Görevden alınması ile ilgili bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Zühra Doğan, gelen faksta mevcut ilçe yönetiminin başarısızlığına bir gönderme olduğunu, bunu kabul etmediklerini ifade etti. Çıkardıkları belediye başkan adaylarının parti içinde koltuk sevdası olan birileri tarafından engellendiğini iddia eden Doğan, "Altı yıldır atamaya karşı olanların atamayla ilçe yönetimine gelmesi kendi meşruiyetlerinin sorgulanması anlamına gelecektir. Atamayla oluşan listede henüz parti üyesi olmayan kişiler bile var" dedi.

Antalya CHP İl Başkanı Devrim Kök'ün ilçeye geldiğinde ilçe yönetiminden bağımsız olarak kapalı kapılar ardında görüşmeler yaptığını söyleyen Doğan, şunları söyledi: "Başkanın her defasında söylediği 'Seçimle gelen seçimle gider. Benim görev sürem içinde kimse görevden alınmayacaktır' sözlerini de kendisine hatırlatıyorum. Ama bir partili olarak da ilçem için partim için çalışmaya devam edeceğim."

Demre CHP İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: "İlçe Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Nusret Bayar, Ünal Çetinkaya, Mustafa Özen,Bayram Ülker, Hüseyin Sarıca, Gülsüm Cengiz, Mustafa Oğuz, Recep Avcı,Deniz Uflaz Eraslan, Zeki Akyalçın, İbrahim Cengiz, Gülbahar Kapar." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Demre CHP İlçe Yönetimi Görevden Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement