Demre'de Keyifli Ramazan - Son Dakika
Yerel

Demre'de Keyifli Ramazan

Demre\'de Keyifli Ramazan

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Demre’de Ramazan etkinliği düzenlendi.

06.07.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Demre'de Ramazan etkinliği düzenlendi. Hacivat ve Karagöz gösterilerinde oldukça eğlenen Demreliler, Tasavvuf Konseri ile de keyifli bir Ramazan akşamı yaşadı.

Demre Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mitat Yolcu, Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, İlçe Müftüsü Bahattin Ataklı, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hacivat ve Karagöz gösterimi ile başlayan etkinlikte özellikle minik izleyiciler oldukça eğlenirken, gösterim ardından sahneye çıkan Yrd. Doç. Dr. Önder Bilgin, 'Sadakat Ahlakı' konulu söyleyişi gerçekleştirdi. İnsanların ahlaki değerlerinin zaman içerisinde değiştiğini vurgulayan Dr. Bilgin, sadakatin insan ahlakı açısından önemine değindi.

Bilgin'in ardından Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Topluluğu, Şef Aydemir Tuncer yönetiminde Demrelilere güzel bir Ramazan akşamı yaşattı. Demrelilerin ilgiyle izlediği konserde Topluluk, manevi huzurun yükseldiği ilahileri seslendirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de Keyifli Ramazan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement