'Denetimli' Dolandırıcılık Yapan Temizlik İşçileri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

'Denetimli' Dolandırıcılık Yapan Temizlik İşçileri Yakalandı

\'Denetimli\' Dolandırıcılık Yapan Temizlik İşçileri Yakalandı

Adana'da hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan ve Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adliyede çalışan temizlik işçileri, dolandırıcılık yaparken yakalandı.

15.08.2013 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan ve Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adliyede çalışan temizlik işçileri, dolandırıcılık yaparken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önce bir hırsızlık olayına karıştıkları gerekçesiyle yakalanarak mahkemeye çıkartılan Ömer Ö. (26) ve Samet U. (25) adlı zanlılar, Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında cezaevine girmekten kurtularak, adliyeye her gün gelip saat 08.00 ile 17.00 arasında temizlik yapma cezası aldı. Adliyeden çıktıktan sonra yine uslanmayan şahıslar, İnönü ve Atatürk Caddesi'nin kesiştiği yerde kırmızı ışıkta bekleyen sürücüleri oyalamak suretiyle dolandırmaya başladı. Zanlıların vatandaşları sürekli dolandırması üzerine gelen ihbarların artmasıyla güven tim ekipleri, bölgede önlem almaya başladı. Zanlılardan biri adliyeden çıktıktan sonra kırmızı ışıkta bekleyen bir sürücünün yanına yaklaşarak adres sorarken, diğeri açık olan kapıdan sürücünün çantasını alıp kaçtı. Olayın farkına varan sürücü ise hemen polisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen polis, zanlıları yakaladı. Emniyete getirilerek sorguları tamamlanan zanlılar, ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan Ömer Ö.'nün hırsızlıktan 5, Samet U.'nun ise 25 suç kaydı bulunduğu öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Denetimli' Dolandırıcılık Yapan Temizlik İşçileri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement