Denetimli Serbestlik Mahkumuna Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Denetimli Serbestlik Mahkumuna Teşekkür

Denetimli Serbestlik Mahkumuna Teşekkür

Antalya'nın Demre ilçesinde, kamu hizmeti cezası alan Mehmet G. isimli mahkum, çalıştığı kurumdan teşekkür belgesi aldı.

25.01.2014 10:03  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesinde, kamu hizmeti cezası alan Mehmet G isimli mahkum, çalıştığı kurumdan teşekkür belgesi aldı.

Demre Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda çalışarak cezasını çeken Mehmet G.'e çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi veren Demre İlçe Milli Müdürü Bülent Aldal, belgenin yanında bir de kitap seti hediye etti.

Adalet Bakanlığı Elmalı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde yetkililerin de bulunduğu törende hayli heyecanlı olduğu gözlenen Mehmet G., "Mutluyum. Çalıştığım kurumda herkes bana iyi davrandı. Düzenli bir şekilde evime gittim geldim. Hediye edilen kitapları okumaya başlayacağım" diye konuştu.

Elmalı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde görevli Osman Göksu da Batı Antalya'da 500 üzerinde denetimli serbestliğe tabi mahkum olduğunu belirterek mahkumların üzerlerine herhangi bir işyeri yoksa veya bir yerde sigortalı çalışmıyorlarsa kamu kurumlarında istihdam ettiklerini söyledi. 2014 yılı için de Demre'de kamu kurumları ile 40'ı temizlik 4'ü idari hizmetler olmak üzere 44 kişilik bir protokol yaptıklarını anlatan Göksu, bu teşekkür belgesinin kendileri için de önemli olduğunu vurguladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denetimli Serbestlik Mahkumuna Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement