Denetimli Serbestlik Yükümlüleri Fidan Dikti - Son Dakika
Güncel

Denetimli Serbestlik Yükümlüleri Fidan Dikti

Bartın'da denetimli serbestlik yükümlülerince fidan dikimi yapıldı.

08.11.2018 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da denetimli serbestlik yükümlülerince fidan dikimi yapıldı.

Bartın Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Akçalı köyü kırsalında fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, etkinlikte yaptığı konuşmada, ülkede su kaynaklarının korunması gibi ormanların da korunması ve orman varlığının artırılması gerektiğini söyledi.

Ülkenin, gerçekte sanıldığı gibi su zengini olmadığını ve ormanların korunmasının da gelecek nesiller için büyük önem taşıdığını ifade eden Aydemir, şöyle konuştu:

"Ülkemiz sanıldığının aksine su zengini bir ülke değil. Ormanlarımız içinde aynı şey geçerli. Orman sevgisini 7'den 70'e tüm yurttaşlarımıza kazandırmamız gerekiyor. Orman sevgisiyle birlikte toprakla buluşturulacak her bir fidanın da gelecek nesiller için önemini bilmeli ve bu bilinçle hareket etmeliyiz. Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı olarak bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Her zaman, tüm imkanlarımızla destek vermeye de hazırız."

Etkinlikte Bartın Orman İşletme Müdürü Selehattin Yanık tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından denetimli serbestlik yükümlüleri ve davetlilerce fidanlar toprakla buluşturuldu.

Fidan dikimine Bartın İnfaz Savcısı Hasan Kurgan, Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mine Öneş, Bartın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmail Karakülah, Denetimli Serbestlik Müdürü Ebru Küçükçalık, Denetimli Serbestlik personeli de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denetimli Serbestlik Yükümlüleri Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement