Denetimli Serbestlik yükümlüleri Söke'de temizlik çalışması yaptı
27.08.2019 17:48
Aydın'ın Söke ilçesinde, Denetimli Serbestlik yükümlüleri, Yenikent Mahallesi Zeytindalı Parkı ve üniversite karşısındaki spor alanlarında temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Aydın'ın Söke ilçesinde, Denetimli Serbestlik yükümlüleri, Yenikent Mahallesi Zeytindalı Parkı ve üniversite karşısındaki spor alanlarında temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Söke Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Çağlar, yaptığı açıklamada, Adalet Bakanlığının projesi kapsamındaki çevrenin korunması ve temizlik çalışmalarının perşembe gününe kadar süreceğini belirtti.
Okullarda da temizlik çalışmalarının gerçekleştirileceğini aktaran Çağlar, "Denetimli Serbestlik yükümlülerimiz ağaç dikme gibi çeşitli sosyal projelerde de yer alıyorlar. Güzel bir proje olduğunu düşünüyoruz. Devamı da gelecek." diye konuştu.
Son Dakika
Seçmen en çok hangi partilere mesafeli? Son ankette İYİ Parti büyük sürpriz yaptı
Uyuşturucu taciri, gözünü kırpmadan polisi makineli silahla taradı
Emniyet, İstanbul ile yurt dışındaki 2 şehrin uyuşturucu kullanımının karşılaştırıldığı haberleri yalanladı
İngiltere'de koronavirüse bağlı son 7 aydaki en düşük can kaybı! Sadece 7 kişi vefat etti
Cihangir'de bir kadını taciz edip boğazına bıçak dayayan sapık yakalandı
Yıkımı süren binada kızının çeyizini gören baba gözyaşlarına boğuldu, Bakan Kurum hemen müdahale etti
Ekrem İmamoğlu'nun eşi ve 2 çocuğu koronavirüse yakalandı
İstanbul'a gelen bir uçakta kavga çıktı, olay kameralara yansıdı