Deney İçin Grip Oteli'nde Kalıp Hasta Olanlara 16 Bin Lira Verecekler - Son Dakika
Ekonomi

Deney İçin Grip Oteli'nde Kalıp Hasta Olanlara 16 Bin Lira Verecekler

ABD'de aşıların ne kadar etkili olduğunu araştırmak isteyen bilim insanları, 16 bin lira karşılığında 10 gün boyunca Grip Oteli'nde konaklayacak gönüllüler arıyor.

11.06.2018 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Missouri eyaletinde Saint Louis Üniversitesinden bilim insanları, grip aşılarının etkisi hakkında daha kapsamlı araştırma yapabilmek için "Uzun Kalım Araştırma Birimi", diğer adıyla Grip Oteli'ni kurdu.

KONAKLAYANLAR BİLEREK GRİBE YAKALANACAK

Otel, bilerek isteyerek gribe yakalanacak gönüllülere ev sahipliği yapacak. Önceden aşı ya da placebo yapılacak katılımcılar, daha sonra virüslere maruz bırakılacak.

10 GÜN İÇİN 16 BİN LİRA ALACAKLAR

Konaklama ve yol masrafları için 3 bin 500 dolar (15 bin 800 TL) ödeme yapılacak gönüllüler, 10 gün boyunca otelde karantina altında takip edilecek.

Standart otel özelliklerine sahip tesiste, gönüllülerle ilgilenecek hemşireler de bulunacak. Bilim adamları, Grip Oteli'ndeki ilk çalışmayı altı ay içinde yapmayı planlıyor.

Deney İçin Grip Oteli\'nde Kalıp Hasta Olanlara 16 Bin Lira Verecekler

Son Dakika Ekonomi Deney İçin Grip Oteli'nde Kalıp Hasta Olanlara 16 Bin Lira Verecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bay doğru: aman gel ne olursun,sensiz olmaz,sen gelmezsen projeyi iptal etmek zorunda kalacaklar :D :D :D 11 1 Yanıtla
  • SEZER66: biz türkiyedeyiz nasıl geleceğizki istesekde. 7 2 Yanıtla Wtf: O yüzden sadece oradaki Türkler dolduracaktır 2 1
  • Bir dost bulamadım : Yalan haber. Amerikanin yarısı Çöplükten besleniyo. Iki kesim var. Zengin ve yoksul. Yoksulların hastaneye gitme şansları yok. Sanmaki şaşaali bi hayat. Böbrek satan adam grip olmayı kabul eder demi? Evet deyin. Evet. Bu site 70 yalan haber yapıyo. Ve benim yazılarımı yayinlamiyo. Insanlarin en değerli anlarını bi hiç uğruna gecirmelerini sağlıyo ve nasıl bi toplum oluşuyo analizi yapıyo. Bigün cvp verecekleri birileri hesaba çekecek onları. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. 0 0 Yanıtla

Advertisement