Dengesini kaybeden işçi, bakım yaptığı klimayla birlikte düştü! Yoldan geçen yaşlı kadın son anda kurtuluşu kameralarda - Son Dakika
3.Sayfa

Dengesini kaybeden işçi, bakım yaptığı klimayla birlikte düştü! Yoldan geçen yaşlı kadın son anda kurtuluşu kameralarda

Dengesini kaybeden işçi, bakım yaptığı klimayla birlikte düştü! Yoldan geçen yaşlı kadın son anda kurtuluşu kameralarda

İstanbul Fatih'teki bir handa klima montajı yapan adam, dengesini kaybederek klima ile birlikte aşağıya düştü. O anda yoldan geçmekten olan yaşlı kadın kenara çekilerek son anda kurtulurken, korku dolu anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

18.09.2021 15:09  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz salı günü saat 13.00 sıralarında İstanbul Fatih Çakmakçılar Yokuşu'nda meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre, Tarihi Büyük Yeni Han'da klima montajı yapan Hamit Çetin, dengesini kaybederek klima ile beraber aşağıya düştü.

YOLDAN GEÇEN KADIN SON ANDA KURTULDU

O esnada yoldan geçmekte olan kadın son anda kenara çekilerek yukarıdan düşen Çetin'in altında kalmaktan kurtuldu. Olayı gören çevredeki esnaf ve vatandaşlar yardıma koştu. Çetin'e ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar aynı zamanda 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Çetin'i, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Çetin'in tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

"KADINI ALLAH KORUMUŞ"

Olayı gören esnaf Hayri General, "Biz içeride çalışıyorduk. Müşteriler filan vardı. Sonra bir anda bir baktık patırtı gürültü duyduk. O refleksle dışarıya fırladık. Klima temizliğinin yapıldığı yerden aşağı düştüğünü gördük. Ondan sonra hemen koştuk. Şoka girmesin diye başının altına bir şey koyduk. Hemen ambulansa haber verdik. Bilinci açıktı. Ambulans geldikten sonra tekrar irtibat sağladık. Beyin tomografisinin temiz olduğu sadece ayaklarda problem olduğunu öğrendik. Şu an sağlık durumu iyi. Allah korumuş kadını" ifadelerini kullandı.

Son Dakika 3.Sayfa Dengesini kaybeden işçi, bakım yaptığı klimayla birlikte düştü! Yoldan geçen yaşlı kadın son anda kurtuluşu kameralarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Veli B.: Güvenlik alınmadığı için beklenen sonuç. 0 0 Yanıtla

Advertisement