Deniz Akkaya: 10 Yıl Cinsel İlişki Yaşamasam da Olur - Son Dakika
Magazin

Deniz Akkaya: 10 Yıl Cinsel İlişki Yaşamasam da Olur

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle dans ederken kendinden geçen Deniz Akkaya verdiği röportajda "10 yıl cinsel ilişki yaşamasam da olur" dedi.

23.07.2017 11:40  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sunucu Deniz Akkaya, samimi açıklamalarda bulunarak Hürriyet gazetesine röportaj verdi. Türkiye'nin en ateşli kadınlarından biri olan Akkaya, "10 yıl cinsel ilişki yaşamasam da olur"diyerek bomba bir açıklamada bulundu.

"BENİ CİNSEL İLİŞKİ KADAR TATMİN EDECEK ŞEYLER VAR"

"Türkiye'nin en ateşli kadınlarından biri cinsel ilişkiyi nasıl tanımlar?" sorusuna Deniz Akkaya şöyle cevap verdi: "10 sene seks yapmasam da olur. Çünkü beni en az o kadar tatmin edecek başka zevklerim var artık. Mesela çocuğumu iyi şekilde yetiştirmek. Bir kişinin hayatta zevk aldığı tek şey cinsel ilişki olursa, bizi hayvanlardan ayıran özelliklerimizi de kapı dışarı etmiş oluruz. Allah bize bu duyguyu bahşetmişse dibine kadar yaşamalıyız ama bunu ana kumandamız yapmadan, kadınlığımızdan, erkekliğimizden ya da eşcinselliğimizden utanmadan."

"EŞCİNSEL DENEYİMİNİZ OLDU MU?" SORUSUNA CEVAP VEREMEDİ

Deniz Akkaya'ya "Hiç eşcinsel deneyiminiz oldu mu?" soru soruldu Akkaya "Sert soru! Beğenilmek beni onurlandırır. Diğer sorulara cevap vermeyi çok isterdim ama vermeyeceğim!" diyerek soruya cevap veremedi.

Deniz Akkaya: 10 Yıl Cinsel İlişki Yaşamasam da Olur

Son Dakika Magazin Deniz Akkaya: 10 Yıl Cinsel İlişki Yaşamasam da Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement