Sunucu Gökay Kalaycıoğlu'na saç baş yolduran tartışma! Deniz Akkaya ve Sevda Türküsev birbirine girdi - Son Dakika
Magazin

Sunucu Gökay Kalaycıoğlu'na saç baş yolduran tartışma! Deniz Akkaya ve Sevda Türküsev birbirine girdi

Kişilerin evleneceği kişiyi kendisinin seçmesi gerektiğini söyleyen Deniz Akkaya ile görücü usulü evliliği savunan Sevda Türküsev, dün akşam Uçankuş TV'de ekrana gelen Canlı Masa programında birbirine girdi. İki tarafın birbirine bağırmasına başarılı sunucu Gökay Kalaycıoğlu bile engel olamadı.

21.10.2020 08:22  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uçankuş TV'de hafta içi her gün yayınlanan Canlı Masa programında görücü usulü evlilik konusu açıldı. Sevda Türküsev, görücü usulü evliliğin ülkemizin bir değer olduğunu ve görücü usulü evlilikler azaldıktan sonra şiddetin arttığını söyleyince ortalık karıştı.

"GÖRÜCÜ USULÜ EVLİLİK BİTİNCE ŞİDDET ARTTI"

Canlı yayında söz alan Sevda Türküsev, "Görücü usulü evlilik bitti ve serbest yaşama başlandı. Bununla da kadına şiddet ve cinayet arttı. Ten uyumu diye bir saçmalık yok. Deniz hanım siz desteklemiyorsunuz diye bu ülkenin bu değerine laf söyleyemezsiniz. Siz evlilik öncesi ilişkiyi öneren bir insansınız ben de bunu desteklemiyorum" diyerek Deniz Akkaya ile tartıştı.

Deniz Akkaya ve Seda Türküsev, görücü usulü evlilik konusunda canlı yayında birbirine girdi

"YATAĞA GİRECEĞİM ADAMA AİLEM KARAR VEREMEZ"

Türküsev'in sözlerinden sonra sinirlerine hakim olamayan Deniz Akkaya ise şu ifadeleri kullandı: "İnsanlar birbirini tanıyacak, flört edecekler. Tabi ki de iki kişi birbirine uyumlu mu diye birbirine bakacak. Benim anam babam benim gideceğim adamın huyuna değil malına bakar. Ben böyle bir şey kabul edemiyorum. Sizin eskiden böyle bir şey yok demeniz çok trajikomik. Görücü usulü evlenmek kadar kötü bir şeyi nasıl desteklersiniz? Görücü usulü gibi bir avamlığı ben destekleyemem. Senin dediğin görücü usulünde kadına fikri sorulmuyor. Bu adamla ben evleneceğim, ben yatağa gireceğim, ben çocuk yapacağım buna niye anam babam karar veriyor? Yazıklar olsun, kız çocuklarını mahveden zihniyetler sizsiniz işte."

GÖKAY KALAYCIOĞLU'NUN ZOR YAYINI

Programın başarılı sunucusu Gökay Kalaycıoğlu, canlı yayında birbirine giren iki ünlü kadını sakinleştiremedi. Sık sık "Üst üste konuşmayalım" diye uyarılar yapan Kalaycıoğlu, zor anlar yaşadı.

Sunucu Gökay Kalaycıoğlu\'na saç baş yolduran tartışma! Deniz Akkaya ve Sevda Türküsev birbirine girdi

Son Dakika Magazin Sunucu Gökay Kalaycıoğlu'na saç baş yolduran tartışma! Deniz Akkaya ve Sevda Türküsev birbirine girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • diyojen: ALIM SATIMI ZORLA EVLİLİGİ VE GÖRÜCÜ USULU SAVUNMAK NASIL BİR KAFA ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. Kendisini madem hevesli görmediği birinle evlensin. yazık ki bu beyin topluma hitap diyor 18 91 Yanıtla
  • abdulkadir tunç : deniz akkaya kendisi gibi bir toplum istiyor galiba ama işte karşısındaki bütün bir toplumun savunucusu böyle cesur bayanlar olduğu sürece bu toplum asla bozulmayacaktır .. helal olsun sana sevda türküsev ağzına diline sağlık ... deniz hanım kaç ilişki yaşamış allah bilir ama herhalde daha az gelmiş olacak ki kendi gibilerini çoğaltmaya çalışıyor ... sevda hanım çok güzel açıklamışsınız gürücü usulü evliliği .. ama alimin bilgeliği ancak karşıdaki cahilin anlamasıyladır .karşınızda zır cahil var 52 5 Yanıtla
  • YSF0606: SEVDA HANIM ÇOK ÇOK HAKLI ZATEN DENİZ AKKAYA GİBİLER YÜZÜNDEN BU TOPLUM BU HALE GELDİ. HALEN TEN UYUMU DİYOR SİZİN BEDENİNİZDE KENDİNİZE AİT NEYİNİZ KALDI ACABA DENİZ HANIM? SEVDA HANIMI TEBRİK VE TEŞEKKÜR EDİYORUM..... 29 5 Yanıtla
  • saadet: deniz gibi kalitesizler yüzünden toplum bu hale gelmiş. evlilik kurumunu ayaklar altına lacak şahsiyetsiz bir insanı programa çıkarmakta Türkiye'ye hakaret.. 26 3 Yanıtla
  • mantıkuttayr: O kadar cahilsinizki daha görücü usülünün ne olduğu tam olarak bilmiyorsunuz. Laf olsun diye konuşmak desen sizde ama. Görücü usülünde aileler araştırılır büyükler uygun görürse istemeye gidilir oğlan ve kız tanıştırılıp konuşturulur eğer ki bu 2 genç olumlu bir sinerji oluşturduysa her ikiside birbirini istediği takdirde söz takılır bu süreçte gençler birbirini tanır, yürümeyecekse söz atılır. Önce görücü usulü nedir adam gibi öğrenin sonra gelin eleştirin. Sorsak memlkette sizden akıllısı yok 26 0
  • Esma: Sevda Türküsev görücü usulu evliligini anlatirken neresinden anliyor Deniz hanim pes dogrusu.Annen baban 1 evlilik yapmis sende aileni biraz örnek alsaydin.Gereksiz konusup yüksek sesle kadini susturmaya calisiyorsun.Keske seninde annen baban senin kimle evlenebilecegine karar verseydi su an bu halde olmazdin 21 2 Yanıtla
  • geniş diyojen: deniz akkaya nın söylediklerini iyi oku. Yazından anlaşılan aynı fikirdesin kızın varsa veya olduğu zaman karışmazsın yani biraz avrupai biraz geniş kısacası kendin gibi 12 3
  • foxess: diyojenmisin hidrojenmisin nemenem bi haltsın anlamadım ama görücü usulu hakkında zır cahil olduğun ve memlekette vermedik adam bırakmamış bu kadının kafa yapısını savunacak kadar basitleştiğin kesin git ötede oyna 3 0
  • bi kaybo: boş yapma 1 0
  • muşlu: yazık senin gibi bir beyin toplumu eleştiriyor 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?
    09:50 Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken görüntülendi. Ancak bu sefer de videodaki kadının Kate olmadığı iddiası gündeme geldi.

  • Bahar Dizisindeki 'Ne Oldu Cerrahım' Sahnesinin Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı
    09:05 Bahar Dizisindeki 'Ne Oldu Cerrahım' Sahnesinin Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

    Bahar dizisine damga vuran ve izleyiciyi kahkahaya boğan "Ne oldu cerrahım" repliğinin başrol oyuncusu Demet Evgar tarafından doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Kamera arkası görüntülerinde Evgar'ın kelimeyi ağızdan kaçırdığı görüldü.

  • Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti
    07:49 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti

    Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.


Advertisement