Deniz Baykal, Havza'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Deniz Baykal, Havza'yı Ziyaret Etti

Deniz Baykal, Havza\'yı Ziyaret Etti

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Samsun'un Havza ilçesinde semaver çayı içti ve Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

25.11.2012 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Samsun'un Havza ilçesinde semaver çayı içti ve Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

Eski CHP Milletvekili Suat Binici'nin oğlunun düğününe katılmak için Samsun'a gelen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara dönüşü Samsun'un Havza ilçesini ziyaret etti. Deniz Baykal ile beraberindekiler ilk olarak Havza ilçesinde karşılama noktasında bulunan semaver imalathanesini ziyaret ederek gezdi. Deniz Baykal'ı CHP Havza İlçe Başkanı Hasan Topbulut ve partililer karşıladı.

Firma sahibi Azem Sözen'den semaver yapımı hakkında bilgiler alan Baykal, "Semaver kültürü birleştirici bir etkendir. Havza'da böylesi köklü bir kültürün yaşatılmasından mutlu oldum. Azem bey gibi girişimci insanlara ülkemizin ihtiyacı var" dedi.

Havza Ancere Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Baykal burada semaver çayının tadına baktı. Havza Atatürk Evi Müzesi'ni ziyaret etti. Havza'nın Cumhuriyet tarihindeki önemine vurgu yapan Deniz Baykal, burada müze görevlilerinden ve parti yöneticisi Ertaş Çoban'dan Atatürk'ün Havza'da yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Deniz Baykal, "Havza'nın Cumhuriyetin çıkış noktası ve bu yüzden önemli bir yerdir,

Mustafa Kemal Atatürk hiçbir zaman hiçbir kişi ve hiçbir yer için rüşveti lisan yani gereksiz övgü yapmamıştır. Mustafa Kemal Atatürk 24 Eylül 1924'de Havza ve Havzalılar için söylediklerinden Havza'nın ve Havzalıların Cumhuriyet tarihi ve Cumhuriyet için önemini bir kez daha anlıyoruz. Havzalıları bu iltifatlara laik olduğunu her dönem göstermiştir" diye konuştu.

Havza'da yaklaşık 4 saat süren programa eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'la birlikte CHP Milletvekilleri Yıldıray Sapan, Metin Lütfi Baydar, Osman Kaptan ve Arif Bulut ile eski CHP milletvekilleri katıldılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Deniz Baykal, Havza'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapacak
    20:39 İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapacak

    İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısında, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması oy çokluğuyla kabul edildi. İlk birleşimde alınan kararla, 1 Haziran'dan itibaren tüm abonelere indirim uygulanacak.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement