Deniz Baykal: "Önümüzdeki Konu Memleket, Millet, Devlet, Türkiye Konusudur" - Son Dakika
Politika

Deniz Baykal: "Önümüzdeki Konu Memleket, Millet, Devlet, Türkiye Konusudur"

Deniz Baykal: "Önümüzdeki Konu Memleket, Millet, Devlet, Türkiye Konusudur"

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, referandum konusunun, memleket, millet, devlet, Türkiye konusu oludğunu söyledi.

17.03.2017 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, referandum konusunun, memleket, millet, devlet, Türkiye konusu oludğunu söyledi.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ordu'nun Fatsa ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Referandum çalışmaları kapsamında Fatsa'ya gelen Baykal, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında vatandaşlara seslendi. Miting havasında geçen toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam ve partililer katıldı. Deniz Baykal, referandumda halkoyuna sunulacak anayasa değişikliğinin tamamına karşı olduğunu belirterek, "Vatan için, millet için Türkiye için buradayım. Halkımız referandum seçimlerinde Ordu'nun ana geçim kaynağı olan fındığın rengi olan kahverengine hayır basacaktır" dedi.

Baykal şöyle devam etti:

"Tek adama bu yetkiler verilir mi? Önümüzdeki konu siyasi parti konusu değil. Önümüzdeki konu memleket, millet, devlet, Türkiye konusu. Biz de bunu bu anlayışla konuşacağız. Referandum çalışmalarımızı Türkiye'nin her yerinde konuşarak 'hayır' için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Baykal, "İki gündür Karadeniz'deyiz. Karadeniz ayakta. Bir Trabzon gördük, uzun bir süreden beri böyle bir Trabzon görmemiştim. Dün bir Giresun gördük. Maşallah. Şimdi buralardayız. Karadeniz'de alışmadıkları bir manzarayı görmeye başladılar. Karadeniz'de toplumu böyle bilinçli ve kararlı bir görüntü içinde görmeye alışmamışlar. Onun için bunu nasıl bozarız diye bir arayış içerisine girdiklerini görüyorum. Onun için başvurdukları yol trol yolu. Saptırma, kaptırma, hakaret yolu" açıklamasını yaptı.

Baykal, daha sonra Samsun'a hareket etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Deniz Baykal: 'Önümüzdeki Konu Memleket, Millet, Devlet, Türkiye Konusudur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkeme önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkeme önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

  • 29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu
    21:22 29 Yıl Önce Terör Saldırısında Şehit Edilen Babasının Koltuğuna Oturdu

    Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde 29 yıl önce terör örgütü PKK tarafından şehit edilen dönemin Belediye Başkanı Kemal Tekin'in oğlu Ali Emrah Tekin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanı seçildi. Mazbatasını alarak göreve başlayan Tekin, babasının ilkeleri doğrultusunda Nazımiye halkına hizmet etmenin birinci amaçları olduğunu belirtti.

  • İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi
    21:17 İmamoğlu, 2028'deki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermedi

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağına ilişkin soruya cevap vermekten kaçındı. İmamoğlu, gazetecilere 'Allah bilir' cevabını bile vermediğini söyledi ve meseleye bütünlükçü bir bakış açısıyla yaklaştıklarını vurguladı.


Advertisement