Deniz Çakır, Kürt Avukat Olarak Dönüyor - Son Dakika
Magazin

Deniz Çakır, Kürt Avukat Olarak Dönüyor

Güzel oyuncu, yeni dizisi 'Aşkın Dili Yok'ta adeta ezber bozacak. Yeni dizisinde İnsan Hakları Derneği avukatı bir kadını canlandıracak olan Çakır, Kürtçe de konuşacak.

03.11.2014 15:29  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dizilerin sevilen oyuncusu Deniz Çakır, uzun bir aradan sonra ilginç bir dizi ile izleyicisinin karşısına çıkacak. 'Aşkın Dili Yok' adlı dizide güzel yıldız, Kürt bir avukatı canlandıracak. Kürtçe dersleri alan Çakır, dizide Kürtçe de konuşacak.

DİZİNİN ÇEKİMLERİNE BAŞLANDI

Güzel oyuncu Deniz Çakır, Yiğit Özşener, Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığı Aşkın Dili Yok adlı yeni dizinin çekimlerine başlandı. Yapımcılığını Boyut Film 'in üstelendiği dizinin çekimleri İzmir , Kuşadası, Şirince, Bitlis, Tatvan ve Van 'da gerçekleşiyor. Türkiye 'de çeşitli devlet kademelerinde görev yapan memurların hayatlarını anlatan dizide Deniz Çakır acılı bir Kürt kadını olarak ekranlara gelecek.

KÜRTÇE DE KONUŞACAK

Kocası faili meçhul cinayete kurban giden, İnsan Hakları Derneği'nin avukatlığını yapan bir kadını canlandıracak olan Çakır, aynı zamanda dizide Kürtçe de konuşacak. Dizinin yayınlanacağı kanalsa henüz belli değil.

Deniz Çakır, Kürt Avukat Olarak Dönüyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Deniz Çakır, Kürt Avukat Olarak Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • memo: bir ay gitmez fuzuli 45 24 Yanıtla

Advertisement