Deniz Dantel, Yeni Macerasında Rock Yıldızı Oluyor - Son Dakika
Güncel

Deniz Dantel, Yeni Macerasında Rock Yıldızı Oluyor

Deniz Dantel, Yeni Macerasında Rock Yıldızı Oluyor

Çocukları zamanda yolculuğa çıkartacak bir kitap: Deniz Dantel, Rock Yıldızı

01.07.2014 10:50  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pena Yayınevi'nden özellikle kız çocukları için çok modern ve çok dinamik bir kitap: "Deniz Dantel, Rock Yıldızı". Hayalci kız Deniz Dantel dolabındaki sihirli giysiyi giyiyor ve kendini 1962 yılında, Londra'da buluyor. Üstelik Beatles ile tanışma fırsatı da var. Sonrası ise tam bir macera…

Moda tasarımcısı olmak isteyen Deniz Dantel, sihirli giysilerle dolu dolabındaki elbiseyi giydikten sonra kendini 1962 yılında, Londra'da bulur. Gitarist Martin ve kız kardeşi Abbie'yle beraberdir. Martin, henüz o zamanlar pek de tanınmayan Beatles grubunun yeni bir gitarist aradığını öğrenir. Deniz Dantel yeni gitaristlerini bulmak için yarışma düzenleyen Beatles'ın elemelerine katılması için onu ikna etmelidir.

Hayalci kahramanımız Beatles'la tanışıyor

Geniş bir yayın yelpazesine sahip olan Pena Yayınları, gençlik ve yeni yetişkin kategorilerinde dünya çapında çok satan kitapların yanı sıra çocukları da unutmuyor. Özellikle kız çocuklarının ilgilisini çekecek hayalci kahraman Deniz Dantel'in maceraları "Rock Yıldızı" ile sürüyor.

Serinin ilk kitabı olan "Deniz Dantel, Kot Pantolonlu Prenses"te dolabındaki sihirli giysiyi giyip zamanda yolculuk yaparak Fransız saraylarına giden Deniz Dantel, ikinci kitapta başka bir giysiyle 60'lı yıllar Londra'sına yolculuk ediyor ve efsanevi müzik grubu Beatles ile karşılaşıyor.

Bu maceralar da tarih ve sanat da var

Elena Peduzzi'nin yazdığı, Federico Salfo'nun resimlediği "Deniz Dantel" kitapları gençliğe adım atan çocukları zaman içinde maceradan maceraya sürükleyerek farklı dünyalarla tanıştırıyor. Tarih ve sanatı da içine katan kitaplar çocuklara renkli ve okuması keyifli maceralar sunarken, onları bilgilendirmeyi de hedefliyor.

Her şeyin büyük bir hızla değiştiği iletişim çağında çocukların artık sıradan öyküler ve klasik masallarla tatmin olmadığını, onların da yetişkin okurlar gibi farklılık aradığını bilen Pena Yayınevi, daha modern ve dinamik öyküleri küçük okurlarının beğenisine sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deniz Dantel, Yeni Macerasında Rock Yıldızı Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement