Deniz Gezmiş ve Arkadaşlarının Avukatı Sadık Akıncılar Vefat Etti (2) - Son Dakika
Güncel

Deniz Gezmiş ve Arkadaşlarının Avukatı Sadık Akıncılar Vefat Etti (2)

Deniz Gezmiş ve Arkadaşlarının Avukatı Sadık Akıncılar Vefat Etti (2)

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDITürk siyasi tarihinin en önemli dönemlerine yakından tanıklık eden, Deniz Gezmiş, Ulaş Bardakçı, Mahir Çayan ve arkadaşlarının avukatlığını yapan 73 yaşındaki Sadık Akıncılar'ın cenazesi bugün Dikili Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından...

05.09.2017 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türk siyasi tarihinin en önemli dönemlerine yakından tanıklık eden, Deniz Gezmiş, Ulaş Bardakçı, Mahir Çayan ve arkadaşlarının avukatlığını yapan 73 yaşındaki Sadık Akıncılar'ın cenazesi bugün Dikili Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Dikili Kabristanlığı'nda toprağa verildi.

Akıncılar'ın cenazesine eşi Şule Akıncılar, çocukları Ulaş ve Dorukhan Akıncılar, Dikili Eski Belediye Başkanı Osman Özgüven, CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol, arkadaşları, aile yakınları ve sevenleri katıldı.

Cenazede 37 yıllık hayat arkadaşını anlatan eşi Şule Akıncılar; "Maalesef çok ani bir şekilde aramızdan ayrıldı. Ani bir solunum rahatsızlığı yaşadı. Hemen arkasından da oksijen gitmediği için kalbi durdu. Bunu daha önce 3 kere yaşadık. Üçüncüsünde geri döndürülemedi. 73 yaşında 37 yıllık hayat arkadaşım, dostum gitti. Hayatı boyunca hep dik durdu. Hiç kimsenin karşısında eğilmedi. Onun için çok gurur duyuyorum. Devrimciydi. Devrimci olarak öldü. İnandığı şeylerin hepsini yapmaya çalıştı. Dava arkadaşları için elinden geleni yaptı. Bunların arasında en bilinenleri Deniz Gezmiş ve arkadaşlarıydı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deniz Gezmiş ve Arkadaşlarının Avukatı Sadık Akıncılar Vefat Etti (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement