Deniz Seki’den Müzikal Tadında Klip "Aşk Müzikali’’ - Son Dakika
Güncel

Deniz Seki’den Müzikal Tadında Klip "Aşk Müzikali’’

Deniz Seki’den Müzikal Tadında Klip "Aşk Müzikali’’

Deniz Seki Sözyaşlarım adını verdiği son albümünde yer alan Aşk Müzikali parçasının klibi için kameralar karşısına geçti.

24.06.2011 19:57  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peş peşe verdiği konserlerle Türkiye ve Avrupa'da binlerce seveniyle buluşan Deniz Seki "Sözyaşlarım" adlı son albümünün ikinci klip parçası Aşk Müzikali'nin klibi için kameralar karşısına geçti.

Deniz Seki, 7.stüdyo albümünde yer alan, hareketli parçası Aşk Müzikali'nin klip çekimleri için Nahide Rüya Adası ilk kez kapılarını açtı. Serdar Seki'nin yönetmenliğini üstlendiği klip çekimlerinde Deniz Seki'ye Nahide'nin başarılı show ekibi eşlik etti. Müzikal atmosferine uygun olarak renkli dekorlar ve kıyafetler hazırlanan klibin görüntü yönetmenliğini ise Murat Tuncel yaptı.

Aşk Müzikali müzikseverler tarafından yoğun ilgi gören ve radyolarda en çok istek alan şarkıların başında yer alıyor. Şarkının klibi için Seki'ye 45 kişilik bir ekip eşlik etti.

Eğlenceli, renkli ve müzikal tadında olan Aşk Müzilkali klibi önümüzdeki günlerde tüm müzik kanallarında müzikseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deniz Seki’den Müzikal Tadında Klip 'Aşk Müzikali’’ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement