Deniz Seki'ye Cezaevinde Yılbaşı Ziyareti! Ünlü İsimler Akın Etti - Son Dakika
Magazin

Deniz Seki'ye Cezaevinde Yılbaşı Ziyareti! Ünlü İsimler Akın Etti

Yılbaşını Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi'nde geçiren Deniz Seki'yi Deniz Akkaya'dan Nükhet Duru'ya bir çok ünlü isim ziyaret etti.

31.12.2016 10:44  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 yılında "uyuşturucu temin etmek" suçuyla tutuklanan ve 3.5 yıl hapis cezasına mahkum olan Deniz Seki'yi yılbaşında sevenleri yalnız bırakmadı. Pek çok ünlü isim, sanatçıyı cezavinde ziyaret etti.

ŞARKI SÖYLEDİLER, SAVCI VEKİLİ EŞLİK ETTİ

Deniz Akkaya, Gonca Vuslateri, Nükhet Duru, Özgün, Reyhan Karaca, Yeliz, Zara ve Özgür Aras, Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi'nde Deniz Seki'yi ziyaret edenler arasındaydı. Deniz Seki'nin menajeri Özgür Aras tarafından organize edilen görüşmede, ünlü isimler, şarkılarını Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi'nde yatan Deniz Seki ve mahkum arkadaşları için söylediler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, Başsavcı Vekili Hakan Uyar da sanatçılara eşlik etti.

HAPİSTEN ÇIKINCA 7/24 EKRANLARDA

Sancılı bir yılı ardında bırakan Deniz Seki ise yeni yılda özgürlüğüne kavuşacak olmanın sevincini yaşıyor. 2017'nin ortalarında mahkumiyeti sona erecek olan sanatçının daha şimdiden televizyon yapımları ve konser mekanları ile anlaştığı söyleniyor. Yeni yılda adını sıkça duyacağımız Deniz Seki, ekranlarda bi reality show ile karşımızda olacak. Seki'in hapishaneden çıkmasıyla birlikte yaşayacağı her şey kayıt altına alınacak ve 7/24 ekranlara taşınacak.

Deniz Seki\'ye Cezaevinde Yılbaşı Ziyareti! Ünlü İsimler Akın Etti

Son Dakika Magazin Deniz Seki'ye Cezaevinde Yılbaşı Ziyareti! Ünlü İsimler Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement