Deniz tutkunu kız arkadaşına, su altında evlilik teklif etti - Son Dakika
Güncel

Deniz tutkunu kız arkadaşına, su altında evlilik teklif etti

Deniz tutkunu kız arkadaşına, su altında evlilik teklif etti

TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde Tufan Tezel (29), denizi çok seven kız arkadaşı Asiye Durgun'a (28), 15 metre derinlikte evlenme teklif etti.

20.09.2020 11:27  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde Tufan Tezel (29), denizi çok seven kız arkadaşı Asiye Durgun'a (28), 15 metre derinlikte evlenme teklif etti. Teklife olumlu yanıt alan Tezel, yüzüğü de yine su altında taktı.

Malkara ilçesinde bir bankada çalışan Tufan Tezel, kendisi gibi bankacı olan kız arkadaşı Asiye Durgun'a sıra dışı bir evlenme teklifi yapmaya karar verdi. Edirne'nin Saros Körfezi kıyısındaki Enez ilçesine giden Tezel, burada kız arkadaşıyla su altına daldı. Denizin 15 metre derinliğinde 'Benimle evlenir misin?' yazılı pankart açan Tezel'in bu teklifi karşısında kız arkadaşı Asiye Durgun büyük şaşkınlık yaşadı. Tezel'in teklifini başını sallayarak kabul eden Durgun, büyük mutluluk yaşarken, genç damat adayı yüzüğü de su altında taktı.

Kız arkadaşının deniz tutkusu nedeniyle böyle bir sürpriz yaptığını söyleyen Tezel, "Kendisinin deniz tutkusu var. O nedenle böyle bir sürpriz yaptım. Düğün ile ilgili de aklımda sürpriz bir proje var. Sürpriz yapmayı seviyorum. Özel bir evlenme teklifi olsun istedim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deniz tutkunu kız arkadaşına, su altında evlilik teklif etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de Yunus Timleri Bıçaklı Saldırganı Etkisiz Hale Getirdi
    10:43 Denizli'de Yunus Timleri Bıçaklı Saldırganı Etkisiz Hale Getirdi

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde cadde ortasında tartıştığı kişiye bıçakla saldıran bir şahıs, devriye sırasında olay yerinden geçen yunus timlerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma başlatıldı.

  • Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Yüzücülerinin Yeni Hedefi Bölge ve Türkiye Şampiyonaları
    10:42 Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Yüzücülerinin Yeni Hedefi Bölge ve Türkiye Şampiyonaları

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen yüzme yarışlarında başarılı olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü yüzücülerinin yeni hedefi bölge ve Türkiye Şampiyonaları oldu. Kulüp, birçok barajı ve elemeyi geçerek 2024 Aralık ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmayı garantiledi. Ayrıca, bazı sporcular bölge müsabakalarına ve milli takım seçme yarışlarına katılmaya hak kazandı.

  • Bilecik'te Drone Denetiminde Emniyet Şeridi Kullanan Sürücüye Cezai İşlem
    10:42 Bilecik'te Drone Denetiminde Emniyet Şeridi Kullanan Sürücüye Cezai İşlem

    Bilecik Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan drone denetimlerinde, emniyet şeritlerini kullanan bir araç sürücüsüne 6 bin 439 TL trafik idari para cezası uygulandı. Sürücü, 'Aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin trafik kazası, arıza halleri, acil yardım, kurtarma, kar mücadelesi, kaza incelemesi, genel güvenlik ve asayişin sağlanması gibi durumlar dışında emniyet şeritlerini ve banketleri kullanmaları' maddesine aykırı davrandığı için cezalandırıldı.

  • Kars'ta Gözlük Kabına Saklanan Uyuşturucu Daxo'ya Takıldı
    10:39 Kars'ta Gözlük Kabına Saklanan Uyuşturucu Daxo'ya Takıldı

    Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, bir otomobilde yapılan aramada gözlük kabının içerisine gizlenmiş 97,2 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli T.B. gözaltına alındı ve tutuklandı.


Advertisement