Denizbank, Çiftçiler Günü'nü Deniz Kule'de Kutladı - Son Dakika
Güncel

Denizbank, Çiftçiler Günü'nü Deniz Kule'de Kutladı

Dünyanın dokuzuncu büyük tarım ekonomisi konumunda bulunan Türkiye'de, 2002 yılından itibaren bu alana desteği ülke geleceğine destek olarak gören ve yüzde 41'in üzerindeki pazar payı ile özel bankalar arasında lider konumda bulunan DenizBank, düzenlediği Çiftçiler Günü özel...

15.05.2018 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın dokuzuncu büyük tarım ekonomisi konumunda bulunan Türkiye'de, 2002 yılından itibaren bu alana desteği ülke geleceğine destek olarak gören ve yüzde 41'in üzerindeki pazar payı ile özel bankalar arasında lider konumda bulunan DenizBank, düzenlediği Çiftçiler Günü özel etkinliklerini, İstanbul'daki Genel Müdürlük binasında gerçekleştirdiği organizasyon ile tamamladı.

Davette, DenizBank'ın tarım yolculuğu tüm detaylarıyla paylaşılırken, bankanın 10 yıldır Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirdiği "Tarım ve İnsan" Fotoğraf Yarışması'ndan en seçkin eserler, Genel Müdürlük binasında sergi alanı olarak hizmet veren GaleriDeniz'de misafirlerin beğenisine sunuldu.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, geldikleri noktada Türkiye'de tarımın ve çiftçinin bankası olarak anılmaktan gurur duyduklarını söyledi ve şöyle devam etti:

"2002 yılından bu yana tarıma özel, uzmanlaşmış ekiplerimiz ve yüzlerce ziraat mühendisimiz ile hizmetlerimizi Türkiye'nin dört köşesine taşıyor; yılda ortalama yüzde 46 büyümeyle tarımda Türkiye'nin lider özel bankası olmaya devam ediyoruz.

"Mayası tarımla yoğrulmuş toprakların evlatları olarak, çiftçimizin yüzünü güldürmeyi sürdüreceğiz".

"Tarımı ülkemizin geleceği için kritik sektör olarak sahiplendiğimizde, çiftçinin sorunlarına odaklanan tek özel bankaydık. Bugün 14 ayrı banka tarım bankacılığı hizmeti sunarken; oluşturduğumuz model sayesinde sektöre sağlanan toplam finansman 92 milyara ulaşmış bulunuyor.

"Bugün ülkemiz dünyanın dokuzuncu büyük tarım ekonomisi. İncir, fındık, kayısı, ayva, kiraz, nar olmak üzere altı ürünün üretiminde dünya lideriyiz. Üç ürünün üretiminde dünya ikincisiyiz. İlk 10 üreticisi içerisinde olduğumuz toplam 27 zirai ürün var.

"Dünyada tarımın başladığı topraklar üzerindeyiz. Bu bereketi bilgiyle, teknolojiyle ve genlerimizde olan imece kültürü ile beslersek dünyanın en önemli tarım ülkesi olmak için aşılamayacak sorun bulunmuyor.

"Tarıma sağladığımız finansal ve kurumsal desteği, aynı zamanda sosyal sorumluluğumuzun bir parçası olarak da görüyoruz. Bu kapsamda T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız ile çok güzel ve verimli çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

"Türkiye'nin en geniş kapsamlı eğitim seferberliği ile beş bin köye 500 bin adet tarımsal içerikli kitabın çiftçimize ulaştırılması, Bakanlığımız işbirliğinde uzun yıllardır hayata geçirdiğimiz Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışması ile 'Tarıma Değer Katanlar' yarışmalarımız bu kapsamda öne çıkan projelerimiz. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak sürecek." (Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizbank, Çiftçiler Günü'nü Deniz Kule'de Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement