Denizbank'tan Edenred İş Birliğiyle Kobi'lere Özel Avantaj - Son Dakika
Ekonomi

Denizbank'tan Edenred İş Birliğiyle Kobi'lere Özel Avantaj

DenizBank, Türkiye'de Ticket Restaurant yemek kuponu ve kartıyla hizmet veren Edenred firmasıyla yaptığı iş birliği kapsamında, KOBİ'lere özel avantajlar sunuyor.

29.12.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DenizBank, Türkiye'de Ticket Restaurant yemek kuponu ve kartıyla hizmet veren Edenred firmasıyla yaptığı iş birliği kapsamında, KOBİ'lere özel avantajlar sunuyor.

DenizBank tarafından yapılan açıklamaya göre, Edenred ile yapılan iş birliği kapsamında, çalışanının maaşını bankadan ödeyen kurumlar iPhone 6, iPad Air, Ticket Restaurant yemek kuponu ve iş yeri sigortası kazanma şansı elde ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, gerçekleştirdikleri iş birliği çerçevesinde çalışanının maaşını DenizBank'tan ödeyen, öğlen yemeğini de Ticket Restaurant'a taşıyan müşterilerine özel avantajlar sunduklarını ifade etti.

Kampanya kapsamında KOBİ müşterilerinin, maaşını ödediği personel sayısına göre iPhone 6, iPad Air ve işyeri sigortası hediyelerini anında kazanma şansı yakaladığını belirten Koçak, şunları kaydetti:

"KOBİ müşterilerimiz ayrıca, çalışanlarının yemek ücretlerini de Ticket Restaurant yemek kuponu veya kartıyla ödemesi halinde, yine personel sayısına göre çalışanının 1 aylık yemek ücretinin Ticket Restaurant tarafından karşılanması fırsatına sahip oluyor. Böylelikle çalışanının maaşını DenizBank'tan ödeyen KOBİ'lerimizin hayatını kolaylaştıracak ürün ve hizmetleri kendilerine sunarken, her zaman olduğu gibi yanlarında olmayı sürdürüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Denizbank'tan Edenred İş Birliğiyle Kobi'lere Özel Avantaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement