Denizbank'tan İdmanyurdu'na Destek - Son Dakika
Güncel

Denizbank'tan İdmanyurdu'na Destek

Denizbank\'tan İdmanyurdu\'na Destek

Denizbank'tan İdmanyurdu'na destek İbrahim MAŞE MERSİN, (DHA) MERSİN İdmanyurdu futbolcuları, Denizbank tarafından takıma destek kapsamında hazırlanan 'Mersin İdmanyurdu Bonus Kart' tanıtımında imzalı top dağıttı.

09.12.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizbank'tan İdmanyurdu'na destek

İbrahim MAŞE MERSİN, (DHA)

MERSİN İdmanyurdu futbolcuları, Denizbank tarafından takıma destek kapsamında hazırlanan 'Mersin İdmanyurdu Bonus Kart' tanıtımında imzalı top dağıttı.

Denizbank merkez şubesinde düzenlenen etkinliğe, futbolcular Nurullah Kaya, Sinan Kaloğlu, Gökçek Vederson, Tita, Milan Mitrovic, Oktay Delibalta ve Muammer Zülfikar Yıldırım katıldı. Mersin forması giyen banka personeli ile bir süre ilgilenen futbolcular, ardından taraftarlarla buluştu. Kart başvurusu yapan taraftarlara hediye edilen topları imzalayan futbolcular, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 5 haftanın ardından alınan galibiyeti yaşayan futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken, oyuncular Antalyaspor maçına hazır olduklarını söyledi.

Sadece Denizbank'ın değil Mersin'deki diğer dinamiklerin takıma destek olmaları lazım

Etkinliğin destek anlamında çok önemli olduğunu ifade eden Nurullah Kaya, takımın bu zor durumunda böyle bir destekte bulunmaları bizim açımızdan çok önemli. Sadece Denizbank'ın değil Mersin'deki diğer dinamiklerin takıma destek olmaları hem moral adına hemde ilerleyen haftalarda çıkışımızın sürmesi adına çok iyi olacaktır. Destek için çok teşekkür ederiz dedi.

Mersin genelinde bulunan tüm şubelerde çalışanların haftanın bir günü Mersin İdmanyurdu forması giyip çalıştığını ifade eden Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman, Amacımız hem onların yanında olduğumuzu hissettirmek hemde kulüp ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde Mersin İdmanyurdu Bonus Kart'ın satışını desteklemek. Bu kartı alan taraftarlar kulübe destek oluyor. Kartla yapılan her harcama destek olarak dönüyor kulübe. 6 taksit ile kombine alma şansı tanıyor. 100 liralık harcamaya 10 lira bonus kazanma imkanı var. Hem kendileri hem de kulüp kazanacak. Destek verilmesi gereken bir dönemdeyiz dedi.

Oyunculardan imza alıp sohbet etme şansı bulan taraftarlar bol bol hatıra fotoğrafı çekerken, etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizbank'tan İdmanyurdu'na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement