DenizBank'tan Ücretsiz HGS - Son Dakika
Ekonomi

DenizBank'tan Ücretsiz HGS

DenizBank\'tan Ücretsiz HGS

KGS kartlarının, 31 Ocak'tan önce HGS etiketi ile değiştirilmesi gerekiyor.

30.01.2013 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HGS satışı yapan DenizBank, kredi kartı alan veya Kurtaran Hesap'a başvuran müşterilerine ücretsiz HGS veriyor. DenizBank'ın yeni mobil şubesinde de ücretsiz HGS satışı yapılacak.

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, köprü ve oto yollarda kullanılacak HGS etiketleri için yeni bir kampanya başlattı. Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) kartlarının, 31 Ocak'tan önce Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketi ile değiştirilmesi gerekiyor. Kampanya kapsamında DenizBank'tan kredi kartı alan veya Kurtaran Hesap'a başvuranlara ücretsiz HGS etiketi verilecek. HGS etiketi almak isteyen müşteriler DenizBank'ta hesap açarak hesaplarından veya kredi kartlarından otomatik ödeme talimatı verebilecek.

Hızlı Geçiş Sistemi; köprülerden, otoyollardan geçiş ücretlerinin hızlı ve indirimli bir şekilde ödenmesini sağlamaya yönelik olarak geliştirildi. Yeni sistemde paralı otoyol ve köprülerde, HGS'ye ayrılmış, üzerinde HGS logosu yer alan gişeler bulunuyor. Bu gişelerden araçla durmaksızın geçiş yapılabiliyor. Bunun için HGS etiketinin aracın ön camına monte edilmesi yeterli oluyor. HGS gişesinden geçildiğinde geçiş ücretinin ödenip ödenmediğini, HGS gişesindeki elektronik panel takip edilerek anlaşılabiliyor. DenizBank'ın yeni mobil şubesinde de ücretsiz HGS satışı yapılacak.

"Her zaman en iyi hizmeti sunuyoruz"

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "DenizBank olarak müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunuyoruz. HGS konusunda düzenlediğimiz kampanya ile müşterilerimizin işini kolaylaştırıp HGS'yi hediye ediyoruz. Ayrıca yeni mobil şubemiz de bu konuda halkımızın hizmetinde olacak" dedi.

"Müşteri talep ve beklentilerine büyük önem veriyoruz."

PTT Genel Müdürü Osman Tural ise yaptığı açıklamada "Müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve bunlar arasında Hızlı Geçiş Sisteminin önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Tural açıklamasının devamında, "Ancak bir hizmetin kalitesini belirleyen önemli bir unsur o hizmete ulaşılabilirliğin kolay olmasıdır. Bizde DenizBank ile yapmış olduğumuz anlaşma ile vatandaşların Hızlı Geçiş Sistemi hizmetinden faydalanabilmesini kolaylaştırmayı amaçladık." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi DenizBank'tan Ücretsiz HGS - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement