Denize Düşen Araçta Hayatını Kaybeden 3 Çocuk Babası Son Yolculuğa Uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Denize Düşen Araçta Hayatını Kaybeden 3 Çocuk Babası Son Yolculuğa Uğurlandı

Denize düşen araçta hayatını kaybeden 3 çocuk babası son yolculuğa uğurlandıELAZIĞ - Denize düşen araçtan ağır yaralı olarak kurtarıldıktan sonra yaşam mücadelesini kaybeden 3 çocuk babası Mustafa Karakaya memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

22.11.2017 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denize düşen araçta hayatını kaybeden 3 çocuk babası son yolculuğa uğurlandı

ELAZIĞ - Denize düşen araçtan ağır yaralı olarak kurtarıldıktan sonra yaşam mücadelesini kaybeden 3 çocuk babası Mustafa Karakaya memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, 18 Kasım tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesi Çelebi Limanı'nda meydana gelmişti. Denize düşen 33 DKG 54 plakalı araçta bulunan 4 kişiden Ahmet Şimşek, Mustafa Karakaya ve Mustafa Gürbüz, liman görevlileri tarafından denizden çıkarılarak yaralı şekilde hastaneye kaldırılmış, Mehmet Alakuş'un ise 2 saatlik bir su altı aramasının ardından cansız bedeni bulunmuştu.

Hastanede tedavi altına alınan Elazığlı 33 yaşındaki Mustafa Karakaya, yaşam mücadelesini kaybetti. Memleketi Elazığ'a getirilen 3 çocuk babası Karakaya için bugün Doğukent Selimiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazının ardından Karakaya'nın naaşı gözyaşları içerisinde Akçakiraz Aile Mezarlığı'na defnedildi.

Denize Düşen Araçta Hayatını Kaybeden 3 Çocuk Babası Son Yolculuğa Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Denize Düşen Araçta Hayatını Kaybeden 3 Çocuk Babası Son Yolculuğa Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement