Denizli - Ambulans Hafif Ticari Araçla Çarpıştı: 7 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Denizli - Ambulans Hafif Ticari Araçla Çarpıştı: 7 Yaralı

Denizli - Ambulans Hafif Ticari Araçla Çarpıştı: 7 Yaralı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nden Denizli'deki özel bir hastaneye kalp krizi geçiren hastayı taşıyan ambulans, Denizli girişinde hafif ticari araçla çarpışarak devrildi.

09.09.2016 04:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nden Denizli'deki özel bir hastaneye kalp krizi geçiren hastayı taşıyan ambulans, Denizli girişinde hafif ticari araçla çarpışarak devrildi. Kazanın etkisiyle yaklaşık 70 metre sürüklenen ambulansın içindeki hasta ve sağlık görevlilerinin de bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 22.45 sıralarında Denizli Hal Kavşağı'nda meydana geldi. Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde kalp krizi geçiren 78 yaşındaki Melek Asat, yakınları tarafından Özel Referans Hastanesi'ne kaldırıldı. İlçede yoğun bakımda yer olmadığı gerekçesiyle Asat, hastaneye ait ambulansla Denizli'deki Özel Cerrahi Hastanesi'ne sevk edildi. Ahmet Topçu'nun kullandığı ambulansla içinde doktor ve iki acil tıp teknisyeninin bulunduğu ambulansla Nazilli'den Denizli'ye doğru sirenlerini açarak yola çıktı. Topçu'nun kullandığı ve içinde hasta bulunan 09 RH 290 plakalı ambulans, Denizli girişindeki Hal Kavşağında Yücel Er'in (25) kullandığı 20 SE 297 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Ambulans çarpışmanın etkisiyle devrilerek yaklaşık 70 metre sürüklendi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri gönderildi. Devrilen ve sürüklenen ambulansın içinde hasta Melek Asat, doktor, acil tıp teknisyenleri ile şoför kendi imkanları ve vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Olay yerine gelen ambulansla kaza yapan ambulansın içindeki kalp krizi hastası Melek Asat ile yakını Fatma Aydın, Özel Cerrahi Hastanesi'ne, doktor Kamil Gaigulin (32) ile acil tıp teknisyenleri Cem Yıldırım (20) ve İbrahim Akbıyık (20), Servergazi Devlet Hastanesi'ne, ambulans şoförü Ahmet Topçu ile hafif ticari aracın sürücüsü Yücel Er ise Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan sadece Melek Asat'ın durumunun ciddi olduğu, diğer yaralıların sağlık durumlarının ağır olmadığı öğrenildi.

Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli - Ambulans Hafif Ticari Araçla Çarpıştı: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement