Denizli Belediyesi Spor Salonu Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Denizli Belediyesi Spor Salonu Temeli Atıldı

Denizli Belediyesi Spor Salonu'nun temeli törenle atıldı.

18.08.2012 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediyesi Spor Salonu'nun temeli törenle atıldı.

Fesleğen Mahallesi'nde yaptırılacak spor salonunun temel atma törenine, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Emniyet Müdürü Atilla Çınar ile diğer bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Vali Demir, törende yaptığı konuşmada, Denizli'nin genç bir nüfusa sahip olduğunu ifade ederek, gençlerin spor yapabilecekleri yerlerin önemine işaret etti.

Bu noktada Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Okullar Hayat Bulsun" projesinin önemine değinen Demir, "Projeyle okullar vatandaşlar tarafından daha çok kullanılır hale gelecek. Okulların salonları, bilgisayarları vatandaşa açılacak. 17 spor salonumuz var, bu spor salonlarını halka açarak halkın spor yapmasını sağlayacağız" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da Fesleğen Mahallesi'nde 200 metrekarelik bir alana 500 kişilik yeni bir spor salonu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Spor salonunda bütün detayların düşünüldüğünü ifade eden Zolan, 15 Şubat'ta bitirilmesi planlanan salondan birçok sporcunun yetişeceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından spor salonunun temeline ilk harç, protokol üyelerince atıldı.

Muhabir: Mustafa Çiftçi/ Mustafa Dermencioğlu/ Efsun Yılmaz

Yayıncı: UFuk Kırabalı - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Belediyesi Spor Salonu Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement