Denizli Belediyespor Yine Kazandı - Son Dakika
Spor

Denizli Belediyespor Yine Kazandı

Denizli Belediyespor Yine Kazandı

EBBL 1.Grup 4.Hafta müsabakasında Denizli Belediye Spor kendi Altay'ı İzmir Deplasmanında 61-105gibi Farklı bir skorla kazandı.

12.12.2011 16:25  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maça tutuk başlayan Denizli Belediye spor 1.periyotu 20-21 önde kapattı. İlk çeyrekte basit top kayıpları ile maça başlayan Denizli Belediye spor konuk olduğu Altay Karşısında 1 periyotunda pek etkili olamadı. 2.periyotta oyunun kontrolünü eline alan ve rakibini hataya sürükleyen Denizli Belediye spor ekibi soyunma odasına 57-32 önde girdi. Mücadelenin 2. Yarısına da hızlı başlayan Denizli Belediyespor ekibi bir ara farkı 44 sayıya kadar çıkarmayı başardı.

Özellikle hücum ribauntlarında başarılı oldu. Son periyotta ev sahibi Altay dirense de kontrolü elinden bırakmayan Koç Emin Pekdemir'in öğrencileri büyük moral depoladı. Denizli Belediyespor bulduğu dış şutlar ve fast break sayılarıyla maçtan 105-61 galip gelerek taraftarlarına güzel bir galibiyet hediye etti. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Denizli Belediyespor antrenörü Emin Pekdemir : "İki takım içinde çok önemli olan mücadele de kazanmasını bildik. Gerçekten bizim açımızdan çok önemli bir müsabakaydı Fakat bütün hafta yapmış olduğumuz hem antrenmanlar hem de toplantılarda bu maçın önemini oyuncularımıza anlattık. Bazı olumsuzluklara rağmen iyi bir hafta geçirdik ve çok ciddi bu maça hazırlandık. Rakibimizin baskılı ve hızlı oynadığını biliyorduk. Bu yöndeki çalışmalarımızı maça yansıtınca maçtan galip gelmesini bildik. Şimdi önümüzde çok önemli bir Kuşadası maçı var. Bu maça da iyi hazırlanıp kendi seyircimiz önünde galip gelmek istiyoruz" dedi.

Denizli Belediye Basketbol şube başkanı Ali Taşevli maç sonun da şu açıklamaları yaptı. "Sevgili sporsever. Denizliler Denizlinin on iki dev adamından bir zafer daha. İzmir'in köklü kulüplerinden Altay'ı Deplasmanda 105-61gibi skorla kazanmak güzeldi. Bu galibiyetin mimarı olan teknik ekibimize ve Denizli için ve Denizli Belediye spor arması için ve yüreği ile oynayan. Denizlimiz'in12 dev adamına takımımızın sürekli yanında olan Denizli Milletvekilimiz Nihat Zeybekci'ye, Denizli Belediye Başkanımız Osman Zolan'a sonsuz teşekkür ediyorum. Son olarak Basketbol şubemizi kurulduğu günden itibaren destek veren kulüp Başkanımız Tanju Beştaş'a armağan ediyoruz. Denizlimize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Denizli Belediyespor Yine Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement