6 yıl önce belinde unutulan neşter ucunu mıknatısla buldu! - Son Dakika
3.Sayfa

6 yıl önce belinde unutulan neşter ucunu mıknatısla buldu!

Denizli'de özel bir hastanede bel fıtığı ameliyatı olan kadın, belinde neşter parçasıyla 6 yıl yaşadı. Büyük acılar çeken kadın, belindeki neşter ucunu beline koyduğu mıknatısın yapışmasıyla ortaya çıkardı. Kadın hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

22.07.2019 10:02  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de özel bir hastanede bel fıtığı ameliyatı olan 34 yaşındaki Sevgi Süllerli, belinde neşter ucu unutulduğu gerekçesiyle hastane ve doktor hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Belinde neşter parçasıyla 6 yıl yaşayan ve büyük acılar çeken Süllerli, belindeki neşter ucunu da beline koyduğu mıknatısın yapışmasıyla ortaya çıkardı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan incelemede de Süllerli'nin belinde 1 santimetre boyunda metal parçası olduğu raporla doğrulandı.

2 çocuk annesi ev kadını Sevgi Süllerli, 25 Haziran 2013 tarihinde belinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle özel bir hastaneye başvurdu. Yapılan muayenede Süllerli'ye, bel fıtığı teşhisi konulup, acilen ameliyat olması gerektiği bildirildi. Bunun üzerine Denizli'deki başka bir özel hastaneye giden Sevgi Süllerli, buradaki Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bayram Ç. ile görüştü. Süllerli, Prof. Dr. Bayram Ç.'nin görev yaptığı özel hastanede ameliyat edildi. Sevgi Süllerli, "hastanede yapılan ameliyat sonrası ağrılarından kurtulmayı beklerken, aksine 1 yıl sonra belinde daha şiddetli ağrılar başladığını belirterek, Sürekli ayakta duramama, hareket kısıtlanması ve pantolon giyememe sorunları yaşamaya başladım. Yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle çocuklarıma bakamaz hale geldim. Aynı kentte yaşayan annemin yanına taşındım ve bana da o bakmaya başladı. Ağrı çektiğim süre içinde tekrar aynı hastaneye gittim röntgen filmleri çekildi ancak bana sürekli ağrıların dikişten kaynaklandığını söylendi" dedi.

6 yıl önce belinde unutulan neşter ucunu mıknatısla buldu!

18 TEMMUZ'DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Belindeki ağrılardan bir türlü kurtulamadığını ifade eden Süllerli, şunları söyledi: "Daha önce ameliyat sonrası vücut içinde unutulan metal ya da bez parçaları haberleri aklıma geldi. Hastaneye kontrol için gittiğimde de MR cihazları üzerimde hiçbir metal olmamasına rağmen metal sinyali veriyordu. Ben de evde buzdolabının üzerine koyduğum magnetin mıknatısını ameliyat bölgesi olan belime koydum. Mıknatısın yapıştığını görünce şaşkına döndüm. Daha sonra yeniden ameliyat olduğum hastaneye gittim. Belimde metal parçası unutulduğunu söyledim doktorum da olayı kabul etti. Bunun üzerine hastane ve doktor hakkında avukatım aracılığıyla geçen 18 Temmuz'da savcılığa suç duyurusunda bulundum diye konuştu. Suç duyurusunda bulunmadan önce avukatı Ali Kaya ile birlikte Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gittiğini de aktaran Süllerli, Burada Adli Tıp Ana Bilim Dalı ve Radyoloji Ana Bilim Dalında görevli iki ayrı akademisyen tarafından yapılan muayenemde, cilt altında ameliyat bölgesinde 1 santimetre uzunluğunda metal yabancı bir cisim tespit edilerek rapor tutuldu. Bana neşter ucu ve iğne kırığı olabileceğini söylediler. Büyük ihtimalle de neşter ucu olduğunu belirttiler. Tutulan rapor ve röntgen filmleri de delil olarak suç duyurusu dilekçemle birlikte avukatım tarafından savcılığa verildi. Hakkımı yasal yollardan sonuna kadar arayacağım"

Avukat Ali Kaya ise, savcılığın soruşturma kapsamında isteyeceği raporların ardından metal parçasının çıkarılması için müvekkilinin tekrar ameliyat olacağını söyledi. Ameliyatı yaptığı ileri sürülen Prof. Dr. Bayram Ç. ise, hastanın iddialarının kendisiyle ilgili olmadığını öne sürerek, "Hasta benimle bir kez ilk gelince görüştü ve muayene ettim. Daha sonrası benimle hiç görüşmedi. Ameliyatı da ben yapmadım. Başka bir doktor arkadaşım yaptı. Belinde bir şeyin unutulup unutulmadığı konusunda yorum yapmam bu nedenle yanlış olur" dedi.

6 yıl önce belinde unutulan neşter ucunu mıknatısla buldu!
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 6 yıl önce belinde unutulan neşter ucunu mıknatısla buldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kontrol: ameliyat olanlar kendilerini mıknatısla kontrol etmeli birşey unutuldumu diye 1 0 Yanıtla
  • YUH: MUAYENE YAPIP PARAYI ALAN KENDİ. BU OLAY ÇIKMASA AMELİYATIDA KENDİ YAPMIŞ GİBİ DAVRANIRDI.YAZIKK. 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: VAY BE DR DA BİTİK.. 0 1 Yanıtla
  • Bayan x: Nasıl unutursun yaa. Ameliyathanede kaç kişisiniz biriniz dalgınlık yaşadı diğeri de mi görmedi. İnsan canı bu normal bir iş değil. Sağlık Bakanlığının acilen doktorlar için bir şey yapması lazım. Doktorlar iyice şımarmaya başladı. 0 0 Yanıtla
  • Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonunda 15 zanlı gözaltına alındı
    10:33 Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonunda 15 zanlı gözaltına alındı

    Kırıkkale'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 15 zanlı gözaltına alındı. Operasyonlarda 6,72 gram sentetik uyuşturucu ve 317 sentetik hap ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, gözaltına alınan zanlılar hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi.

  • Tekirdağ'da 230 bin adet dolu makaron ele geçirildi
    10:32 Tekirdağ'da 230 bin adet dolu makaron ele geçirildi

    Tekirdağ'da polis ekipleri tarafından Süleymanpaşa ilçesinde yapılan çalışmalarda, kaçak sigaraya yönelik 230 bin 600 adet dolu makaron ele geçirildi. Ayrıca, aramalarda 370 paket gümrük kaçağı sigara, 10 paket gümrük kaçağı puro ve 6 adet elektronik sigara da bulundu. İki şüpheli şahıs, 5607 SKM suçundan dolayı gözaltına alındı.

  • Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı
    10:28 Van'da jandarma ekipleri tarafından 12 kişi tutuklandı

    Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda bin 644 devriye icra edildiği ve 66 bin 836 şahıs ile 62 bin 123 aracın kontrol edildiği belirtildi. Yapılan kontroller sonucunda dolandırıcılık, hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma gibi suçlardan aranan toplam 45 kişi yakalandı. Yakalanan kişilerden 12'si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi
    10:25 Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Mersin'de Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonda gözaltına alınan 3'ü kadın 11 PKK/KCK şüphelisi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, muhalif şahısları tehdit ettiği, terör örgütünü övücü paylaşımlar yaptığı belirtildi. Operasyonda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de Kardeşler Çetesi Operasyonu: 13 Gözaltı
    10:24 İzmir'de Kardeşler Çetesi Operasyonu: 13 Gözaltı

    İzmir'in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde faaliyet gösteren 'Kardeşler Çetesi'ne yönelik jandarma operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise uyuşturucu, ruhsatsız av tüfeği ve senet ele geçirildi.

  • Balıkesir'de motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı, yaralandı
    10:23 Balıkesir'de motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı, yaralandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Caddesi'nde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü otomobille çarpışarak yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tekirdağ'da 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi
    10:22 Tekirdağ'da 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Süleymanpaşa ilçesinde yapılan aramalarda 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

  • Erzurum'da 'İrfan Meclisi' EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum gündemiyle ilk toplantısını yaptı
    10:15 Erzurum'da 'İrfan Meclisi' EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum gündemiyle ilk toplantısını yaptı

    Erzurum'da bir araya gelme kültürünü geliştirmek, ortak aklı şehir ve halkın yararına çalıştırmak ve istişare kültürüne katkı sağlamak için kurulan 'İrfan Meclisi', EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum konusunu ele aldığı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

  • İstanbul'da lüks otomobillerin konsollarını çalan 2 şüpheli gözaltına alındı
    10:11 İstanbul'da lüks otomobillerin konsollarını çalan 2 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye, Çekmeköy ve Esenler'deki otomobillerden hırsızlık yapıldığı ihbarları üzerine çalışma başlattı. Güvenlik kameraları incelenerek şüphelilerin kimlikleri tespit edildi ve Esenler'de yakalandılar. Şüphelilerin adliyeye sevk edildiği belirtildi.

  • Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı
    10:09 Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

    Elazığ'ın Bosna Hersek Bulvarı'nda meydana gelen kazada, bir pikap sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken otomobil sürücüsü sıkıştı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı
    10:09 Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı

    Erzurum'un Tortum ilçesinden kent merkezi yönüne hareket eden araç, Karagöbek Mahallesi civarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.

  • Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:07 Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, tefecilik ve nitelikli yağma suçlarıyla ilgili 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda bir tabanca, bir pompalı tüfek, mermiler ve diğer suç unsurları ele geçirildi.


Advertisement