Denizli CHP'den Vali'ye Davet Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Denizli CHP'den Vali'ye Davet Tepkisi

Denizli CHP\'den Vali\'ye Davet Tepkisi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılımıyla geçen cuma günü Denizli'de düzenlenen istişare toplantısına sadece AK Parti İl Başkanı'nın davet edilmesine tepki gösteren CHP'liler, Valilik önünde protesto gösterisi düzenledi.

02.03.2015 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katılımıyla geçen cuma günü Denizli'de düzenlenen istişare toplantısına sadece AK Parti İl Başkanı'nın davet edilmesine tepki gösteren CHP'liler, Valilik önünde protesto gösterisi düzenledi. Konunun etik olmadığını vurgulayan CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Vali Şükrü Kocatepe'nin iktidarın valisi olduğunu, bu durumun devam etmesi durumunda on binler ile Valilik önüne geleceklerini söyledi.

Geçen cuma günü Denizli'ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, vali yardımcıları, muhtarlar ve kaymakamlarla bir araya geldiği toplantıda AK Parti'nin propagandasının yapıldığını ileri süren CHP'li grup, Çaybaşı Caddesi'ndeki CHP İl Başkanlığı binasından Valilik önüne yürüdü. CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, milletvekili aday adayları ile çok sayıda partili yürüyüşe katıldı. Basın açıklamasından önce protokol masasında yer alan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Vekili Ekrem Büyükata, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve Muhtarlar Derneği Başkanı Sebahattin Çolak'ın bulunduğu fotoğrafı gösteren CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Vali Şükrü Kocatepe'ye tepki gösterdi.

Valinin de dahil olduğu yemekli toplantılarda AK Parti'nin propagandasının yapıldığını öne süren CHP'li Çavuşoğlu, "Siyaset malzemesi devlet kurum ve kadrolarını ele geçirecek olursa, ülkenin karanlık bir sürece gideceğini defalarca söyledik. En son, parası Ekonomi Bakanlığı ve Belediye tarafından karşılanan ve muhtarların davet edildiği yemekte, yine devlet kadroları siyasete alet edilmiştir. Resimde ilginç bir kadro vardır. Bugüne kadar her fırsatta söyledik. Buradan Valimize çağrıda bulunuyorum. İktidarın valisi olmaya devam edecekseniz emin olun on binlerle buraya beraber geliriz. Artık siyaset malzemesi haline gelmeyin, bu size çağrımızdır. Resimde gördüğünüz tabloda Vali Yardımcısı, Ekonomi Bakanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti İl Başkanı ve Muhtarlar Derneği Başkanı yan yana poz vermiştir. Şayet bu bütün protokole açık bir yemek ise CHP İl Başkanı olarak benim de olmam gerekirdi. Ama görüyoruz ki iktidar valisi olmayı tercih edenler, AK Parti İl Başkanıyla beraber aynı yemekte olmaktan imtina etmemiştir. Sayın Valim lütfen bu hatadan dönün. Kendisini saf olarak nitelendiren sayın bakan; size de çağrımdır. Bulunduğunuz kurumun ağırlığı içerisinde, yediğiniz lokmanın devlet lokması olduğu bilinciyle, sadece bir kesimin değil, halkın bakanı olma noktasında çağrıda bulunuyorum. Bu çağrıya ses vermeseniz her yerde gereken şeyi söylemekten çekinmeyiz" dedi.

Açıklamanın ardından CHP'liler valilik önünden ayrıldı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli CHP'den Vali'ye Davet Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa Siverek'te Silah ve Mühimmat Operasyonu
    13:21 Şanlıurfa Siverek'te Silah ve Mühimmat Operasyonu

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde jandarma komutanlığınca yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 adet G-3 piyade tüfeği, 9 adet G-3 piyade tüfeği şarjörü, 1.040 adet G-3 piyade tüfeği fişeği, 2 adet tabanca, ruhsatsız av tüfekleri ve 1 adet gaz el bombası bulundu. Gözaltına alınan şahısların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Bitlis Adilcevaz'da Şeker Pancarı Ekimi Başladı
    13:21 Bitlis Adilcevaz'da Şeker Pancarı Ekimi Başladı

    Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte üreticiler şeker pancarı tohumlarını toprakla buluşturmaya başladı. Ülke ekonomisinde önemli bir yeri olan ve her anı zahmetle geçen şeker pancarı üretimi, aylar süren emeklerin sonunda sökülmeye başlanıyor. Devletin verdiği desteklerle çiftçilerin yüzü gülerken, on binlerce dekar alanda ekim mesaisi sürüyor. Pancar üretimiyle hem aile bütçesine hem de ilçe ekonomisine büyük katkı sağladıklarını söyleyen Adem Zengin isimli çiftçi, 'Allah devletimize zeval vermesin. Bizlere sağladığı imkanları kullanarak on binlerce dönüm alanda pancar ekiyoruz' dedi.

  • Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    13:18 Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi, idari menajer Gökhan Çelebi'nin doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman, ısınma ve top kapma çalışmalarıyla devam etti ve taktik çalışmalarıyla sona erdi.

  • Muğla'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni gezdi
    13:18 Muğla'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni gezdi

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Köyceğiz Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti. Öğrenciler, antik kentteki yapılar hakkında bilgi alarak tarihi bir yolculuk gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Kazı Başkanı Doç. Dr. Ufuk Çörtük, öğrencilere ve katılımcılara bilgi verdi.

  • Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu
    13:16 Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu

    Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunduran şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Operasyonlarda toplamda 11,39 gram bonzai, 0,44 gram metamfetamin, 1,22 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 65 adet fişek ve payp ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.


Advertisement