Denizli'de 150 Yetimin Kışlık İhtiyaçları Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Denizli'de 150 Yetimin Kışlık İhtiyaçları Karşılandı

Denizli\'de 150 Yetimin Kışlık İhtiyaçları Karşılandı

Denizli’de hayırsever bir işadamı tarafından ihtiyaç sahibi, yetim ve öksüz 150 çocuğun kıyafet ihtiyaçları giderilerek, yetimler giydirildi.

12.11.2017 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de hayırsever bir işadamı tarafından ihtiyaç sahibi, yetim ve öksüz 150 çocuğun kıyafet ihtiyaçları giderilerek, yetimler giydirildi.

Denizli'de hayırsever bir işadamı, İnsani Yardım Vakfı (İHH) İl Şubesi aracılığıyla kent merkezinde ve ilçelerde belirlenen ihtiyaç sahibi, öksüz ve yetim çocukları karışlandı. Denizli merkeze getirilen 150 çocuk, İHH aracılığıyla hayırsever işadamının belirlediği mağazaya götürülerek, mont, pantolon, kaban, ayakkabı gibi çocukların ihtiyaç duydukları kışlıkları kıyafetler alındı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İHH Denizli Şubesi Başkanı Hasan Ali Solak, "Bugün hayırsever bir işadamımızın gayretleriyle, 150 tane yetim çocuğumuzu giyindirdik. Bizler, yetimlerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Onlarla güzel vakit geçiriyoruz. Dertlerine bir nebze de olsa çare olabiliyorsak, ne mutlu bize. Bu güzel ortamın oluşmasında emeği geçenlere, bağışçılarımıza en kalbi şükranlarımızı sunarız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de 150 Yetimin Kışlık İhtiyaçları Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement