Denizli'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Denizli'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Denizli\'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Denizli'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları tamamlandı.

03.08.2020 14:29  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları tamamlandı. Yangında yaklaşık 10 dekar alan yandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Uşak, İzmir, Denizli ve Bursa'da meydana gelen yangınların kontrol altına alındığını duyurdu.

Denizli'nin Çal ile Bekilli ilçesi sınırlarında meydana gelen orman yangınında yaklaşık 10 dekarlık alan yandı. Dün çıkan yangına 5 arazöz müdahalede bulundu. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, yaklaşık 1 saat müdahalenin ardından yangın söndürüldü. Soğutma çalışmalarının sona erdiği ve bölgede inceleme yapıldığı belirtildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ekiplerimizin yoğun uğraşları sonucu, Uşak Banaz, Uşak Banaz Hasanbey köyü, İzmir Menderes - Görece, İzmir Bornova Sarnıç köyü, Denizli Çal ve Bursa Nilüfer Başköy'deki yangınlar kontrol altına alınmış, soğutma çalışmalarına başlanmıştır" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, İzmir'de orman yangını ile mücadelenin devam ettiği belirtildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Denizli'de çıkan orman yangını kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement