Denizli'de Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni - Son Dakika
Kültür Sanat

Denizli'de Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni

Denizli'de 15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi sırasında gazi olan 2 polis memuruna Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

01.02.2018 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de 15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi sırasında gazi olan 2 polis memuruna Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

Denizli Valiliğinde düzenlenen törende konuşan Vali Hasan Karahan, feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti adına Devlet Övünç Madalyası tevcih edilen şehitlere ve gazilere vatana yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Şehitlere rahmet gazilere de uzun ömürler dileyen Karahan, "Hepinizden Allah razı olsun. Devletimizin ve milletimizin birliğine, ülkemizin bütünlüğüne ve kardeşliğimize kasteden saldırılara ve terör eylemlerine karşı, aziz milletimiz gereken cevabı vermiş ve vermeye de devam edecektir. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımız ve ay yıldızlı şanlı bayrağımız ile çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni onurla korumanın yolu, milletçe kenetlenmektir." dedi.

Konuşmanın ardından Karahan, geçici görevle gittikleri Ankara'da, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda bacak, omuz ve kulağından yaralanan polis memuru Alp Tekin Esirgün ile akciğerlerinden yaralanan polis memuru Osman Özçiftci'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası ve Beratını takdim etti.

Törene İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan ile Devlet Övünç Madalyası alan gazilerin aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Denizli'de Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement